Wellingtons cu brânză albastră și creson cu roșii la grătar, cartofi pătrunjel și mărar și sulițe de broccolini
Wellingtons cu brânză albastră și creson cu roșii la grătar, cartofi pătrunjel și mărar și broccolini spears ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26 g de proteine , 64 g de grăsimi și un total de 1014 calorii . Pentru 2,34 USD per porție , această rețetă acoperă 33% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Vă este adusă de Foodnetwork. 16 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Un amestec de sare și piper, aluat de foietaj, mănunchi de nasturel și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 de minute . Cu un scor de 87% , acest fel de mâncare este minunat. Fileurile de somon cu crustă de migdale cu broccolini prăjit , broccolini înfășurați cu prosciutto cu chipsuri de busuioc și broccolini quinoa pilaf sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 de grade F. Preîncălziți o tigaie din fontă la foc mediu-înalt.
Echipamente pe care le vei folosi
Mănunchi De Nasturel
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Puneti cartofii intr-o oala cu sos si acoperiti cu apa. Aduceți la fiert la foc mediu, sărați apa și fierbeți cartofii până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
4
Între timp, se usucă carnea și se condimentează cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Stropiți puțin ulei într-o tigaie medie și ștergeți-o cu un prosop de hârtie îndoit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
6
Se adaugă carnea de vită și se rumenește la foc mediu, până devine un maro roșcat intens, aproximativ 3 minute. Întoarceți carnea de vită și rumeniți încă aproximativ 2 minute. Opriți focul, apoi scoateți carnea într-o farfurie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
7
Se presara faina pe suprafata de lucru si se intinde putin aluatul, apoi se taie in 4 bucati. Pe fiecare bucată de aluat se îngrămădesc puțin nasturel, se pune pe deasupra firimituri de brânză și puțină carne. Înfășurați aluatul în jurul umpluturii și tăiați un mic orificiu în partea de sus a fiecărui pachet. Acoperiți o foaie de copt cu pergament, aranjați pachetele pe foaia de copt și ungeți-le cu spălat de ouă, folosind o pensulă de patiserie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nu Dintr-o Grădină Locală
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Perie De Patiserie
8
Coaceți până devine auriu, aproximativ 12 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Scoateți foaia de copt din cuptor și lăsați pachetele să se odihnească.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
În timp ce pachetele se coace, aduceți câțiva centimetri de apă, într-o tigaie adâncă, la fierbere la foc mediu pentru broccolini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
11
Puneți broilerul la înălțime.
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
12
Aranjați roșiile pe o foaie mică de copt și asezonați-le cu sare și piper, după gust. Aruncă firimiturile de cruton cu jumătate din pătrunjel într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Crutoane
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Stropiți pesmetul pe roșii și stropiți cu o lingură de ulei de măsline extravirgin. Când broilerul este fierbinte, puneți roșiile în centrul cuptorului și coaceți-le până când devine clocotită și firimiturile sunt maronii, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Zahăr Alb
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Sărați apa clocotită și adăugați sulițele de broccolini. Gatiti 3-4 minute, apoi scurgeti.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Broccolini
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
15
Scurgeți cartofii și puneți-i înapoi în oala încinsă cu untul, mărarul și pătrunjelul rămas. Se condimentează cu sare și piper, după gust și se amestecă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
1/4 Cană De Grăsime De Porc
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
16
Serviți fiecare pachet de carne de vită pe farfurii cu o jumătate de roșii la grătar, câțiva cartofi și câteva sulițe de broccolini.