Walleye Cu Crustă De Făină De Porumb

Walleye cu crustă de porumb este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $4.3 pe portie, această rețetă acoperă 31% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 493 calorii. Această rețetă servește 4. Un amestec de unt, ardei, făină de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a consuma făina de porumb galbenă, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți Din Făină De Porumb ca desert. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Walleye cu crustă de ierburi Symon cu Pierogi de homar, Somn Cu Crustă De Făină De Porumb, și Somn Cu Crustă De Făină De Porumb.
Instrucțiuni
Ardei roșii prăjiți 4 in. de la căldură până la blister piei, aproximativ 15 minute. Cu clești, rotiți ardeii cu un sfert de tură. Se fierbe și se rotește până când toate părțile sunt vezicule și înnegrite. Puneți imediat ardeii într-un castron mare; acoperiți și lăsați să stea 15-20 de minute.
Între timp, periați porumbul cu 1 lingură de ulei.
Transferați la un 13-In fără grăsime. x 9-în. vas de copt. Se acoperă și se coace la 350 de minute pentru 30-40 de minute sau până se înmoaie. Îndepărtați și aruncați pielea carbonizată din ardei.
Îndepărtați tulpinile și semințele. Se toacă fin ardeii.
Tăiați porumbul din știuleți.
Într-un castron puțin adânc, combinați făina de porumb, 1 linguriță sare, piper și cayenne. Înveliți walleye în amestec de făină de porumb.
Într-o tigaie mare, sotati ciupercile in unt pana se inmoaie.
Adăugați ardeii, porumbul și sarea rămasă; se sotează cu 2-3 minute mai mult.
Într-o altă tigaie mare, prăjiți fileurile în uleiul rămas timp de 2-3 minute pe fiecare parte sau până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Se servește cu salsa de porumb.