Vârtejuri de șuncă de sparanghel

Vârtejuri de șuncă de sparanghel
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete דל פחמימות,e la colecția dvs., Vârtejurile de șuncă cu sparanghel ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 16 porții cu 272 de calorii , 12 g de proteine și 22 g de grăsime fiecare. Pentru 98 de cenți per porție , această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home necesită ouă, ulei de canolan, pesmet și muștar dijon. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Funcționează cel mai bine ca aperitiv și se face în aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 39% . Acest scor este destul de prost. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Vârtejurile cu tahini dulci libanezi , spiralele cu sparanghel și șuncă și mazărea cu ochi negri cu jareți de șuncă .

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, gătiți sparanghelul într-o cantitate mică de apă până când devine crocant, aproximativ 6-8 minute; se scurge bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Întindeți aproximativ 1 linguriță de muștar pe fiecare felie de șuncă. Acoperiți cu o felie de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
3
Puneți o suliță de sparanghel la un capăt (tăiați pentru a se potrivi dacă este necesar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
4
Rulați strâns fiecare felie de șuncă; asigurați cu trei scobitori. Înmuiați rulourile de șuncă în ou, apoi rulați în pesmet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Crackers Asortați Sau Chipsuri De PitaCrackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
5
Într-o tigaie electrică, încălziți 1 inch de ulei la 350°. Se prăjesc rulourile, câte câteva, până se rumenesc, aproximativ 3-4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Scurgeți pe prosoape de hârtie; tine de cald.
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
7
Tăiați fiecare rulou între scobitori în trei bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții16
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista