Vârtej de carne de mozzarella
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încearcă Mozzarella Meat Whirl. Această rețetă face 6 porții cu 227 de calorii , 15 g de proteine și 11 g de grăsime fiecare. Pentru 86 de cenți per porție , această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână apă, ou, sare și alte câteva ingrediente, le puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 35 de minute . Vă este adus de Taste of Home. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 38% . Acest scor este destul de prost. Mozzarella Meat Loaf , Mozzarella Meat Loaf Wellington și Mozzarella Meat Loaf Wellington sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați carnea de vită, porc și vițel; amesteca bine.
Se adauga pesmet, ou, mustar, sare si piper; amesteca bine. Pe hârtie cerată, tamponați amestecul de carne într-un format de 14 inchi. x 8 inchi. dreptunghi. Se acopera cu branza mozzarella si se presara patrunjel. Începând de la capătul îngust, rulați strâns, în stil jeleu. Apăsați ferm capetele pentru a sigila.
Așezați cusăturile în jos într-un spațiu de 9 inchi. x 5 inchi. tavă pentru pâine.
Pentru sos, combinați ketchup-ul, apa și sosul Worcestershire; se toarnă peste pâine de carne.
Coaceți la 350° timp de 1-1/4 oră sau până când un termometru arată 160°, ungând frecvent.