Vânat Negru Crăpat

Vânat Negru Crăpat
Vânatul negru crăpat ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă face 4 porții cu 198 calorii, 34G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 5,09 USD pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de Allrecetes. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de sare grosieră, piper crăpat, fripturi de vânat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, primar și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Muștar De Piper Negru Crăpat, Ardei Negru Crăpat-Creveți Alfredo, și Asiago Și Biscuiți Cu Piper Negru Crăpat pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Condimentează fripturile de căprioară cu piper și sare. Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic; îndepărtați solidele (substanța lăptoasă care se formează) și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Transferați untul într-o tigaie mare și încălziți la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Soteți fripturile de căprioară în tigaie timp de aproximativ 3 minute pe fiecare parte, apoi reduceți focul la mediu și gătiți timp de aproximativ 10 minute pe fiecare parte pentru fripturi rare, 15 minute pe fiecare parte pentru mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De VânatFriptură De Vânat
Friptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De GrăsimeFriptură De Coastă Tăiată Dublu Cu Os (aproximativ 2 1/2 Inci Grosime; Aproximativ 2 1/2 Lire Sterline), Tăiată Din Excesul De Grăsime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se ia de pe foc și se lasă să stea 2 până la 3 minute înainte de a se tăia în fâșii lungi.
5
Serviți imediat.
DificultateGreu
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate12
Revista