Vițel prăjit cu șalotă, fenicul și Vin Santo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vițelul prăjit cu șalotă, fenicul și Vin Santo. O porție conține 499 calorii, 57G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare kosher grosieră, vin santo, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, Fenicul Prăjit, Morcovi Și Șalotă, și Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Se amestecă sare, cimbru uscat și piper alb într-un castron mic. Frecați 1 lingură de ulei peste friptură. Frecați amestecul de sare peste friptură.
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în oală mare grea la foc mediu-mare.
Adăugați carne și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Transferați friptura pe farfurie.
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, șalotă și fenicul în aceeași oală. Saut până când legumele sunt maro auriu, amestecând frecvent și răzuind bucăți rumenite, aproximativ 12 minute.
Adăugați Vin Santo; se fierbe 3 minute. Întoarceți vițelul în oală, cuibărindu-vă în legume și acoperiți cu câteva legume. Capac; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de vițel 165 F, aproximativ 1 oră 15 minute.
Transferați vițelul în platou.
Se amestecă cimbru proaspăt în legume. Condimentează lichidul de gătit cu sare și piper. Lingurați legumele și lichidul de gătit în jurul fripturii.
Căutați eșalotă verde proaspătă cu piei strânse lucioase pe piețele fermierilor.