Vițel prăjit cu șalotă, fenicul și Vin Santo

Vițel prăjit cu șalotă, fenicul și Vin Santo
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați vițelul prăjit cu șalotă, fenicul și Vin Santo. O porție conține 499 calorii, 57G de proteine, și 19g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 2,87 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de sare kosher grosieră, vin santo, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 76%. Acest scor este solid. Încercați Cotlet de vițel cu șalotă prăjită, rucola și mămăligă moale, Fenicul Prăjit, Morcovi Și Șalotă, și Haricots Verts, Fenicul Prăjit Și Eșalotă pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se amestecă sare, cimbru uscat și piper alb într-un castron mic. Frecați 1 lingură de ulei peste friptură. Frecați amestecul de sare peste friptură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper AlbPiper Alb
Cimbru UscatCimbru Uscat
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline în oală mare grea la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
4
Adăugați carne și gătiți până se rumenesc pe toate părțile, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CarneCarne
5
Transferați friptura pe farfurie.
6
Adăugați restul de 1 lingură de ulei, șalotă și fenicul în aceeași oală. Saut până când legumele sunt maro auriu, amestecând frecvent și răzuind bucăți rumenite, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
FeniculFenicul
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
7
Adăugați Vin Santo; se fierbe 3 minute. Întoarceți vițelul în oală, cuibărindu-vă în legume și acoperiți cu câteva legume. Capac; prăjiți până când termometrul cu citire instantanee este introdus în centrul registrelor de vițel 165 F, aproximativ 1 oră 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
LegumeLegume
Vin SantoVin Santo
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Transferați vițelul în platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
9
Se amestecă cimbru proaspăt în legume. Condimentează lichidul de gătit cu sare și piper. Lingurați legumele și lichidul de gătit în jurul fripturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Cimbru ProaspătCimbru Proaspăt
LegumeLegume
10
Sfat De Piață
11
Căutați eșalotă verde proaspătă cu piei strânse lucioase pe piețele fermierilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate42
Revista