Vițel cu sos de mere și mămăligă: Vitello con Mele
Vițel cu sos de mere și mămăligă: Vitello con Mele necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1403 calorii, 84G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru 6,24 USD pe porție, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de vițel, mămăligă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre), Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, și Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Condimentează pieptul de vițel peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Rotiți carnea pe ea însăși și legați-o cu sfoară de măcelar pentru a forma o rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New York
1 Lingură Rasă Sare De Mare Fină
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
3
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie, Tăiată în Felii Subțiri De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Paste Spiralate Nefierte
4
Adăugați carnea și căutați pe toate părțile până se rumenesc. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New York
5
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New York
6
Adăugați merele și făina în tigaie și gătiți, amestecând pentru a acoperi merele cu făina, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Pâine De Secară Ușoară De O Zi, Tăiată Cubulețe
1/2 Până La 3/4 Cană Făină Integrală
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
7
Adăugați scorțișoara, vinul roșu și bulionul de pui și răzuiți fundul oalei cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile rumenite. Se condimentează cu sare și piper, se fierbe, se adaugă pieptul de vițel, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Păstrăv De Lac
1t Pudră De Piper Alb
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
Semințe De Leuștean Pudră
Friptură Dublă Din New York
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
8
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură Dublă Din New York
9
Odată ce lichidul de fiert s-a răcit timp de 10 până la 15 minute, puneți-l într-un blender sau robot de bucătărie și piure. Feliați carnea și serviți cu piureul turnat și mămăliga pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Friptură Dublă Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Uncie Parmezan Proaspăt Ras
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Cannelloni
12
Scoateți puiul și rezervați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
Pâine De Secară De O Zi
1/2 Castravete Mediu, Decojit, Fără Sămânță și Tăiat Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Câteva Parmiginao-Reggiano Ras
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
1 Ardei Gras Rosu, Taiat Cubulete De 1 Inch
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
2 Pumni Generosi De Brânză Parmigiano Reggiano Sau Romano Rasă
14
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solide cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici timp de până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
15
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 3/4 Cana Zahar, Impartit
2 Linguri De Apă, Plus Suplimentar, La Nevoie
Echipamente pe care le vei folosi
Cheesecake Congelat în Stil New York, Dezghețat
16
Stropiți în mămăligă într-un jet subțire, amestecând constant, până când se încorporează toată mămăliga și amestecul începe să se îngroașe. Treceți la o lingură de lemn, scoateți focul și continuați să amestecați până se îngroașă ca pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mamaliga
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Ambalați Căpșuni Congelate Neindulcite, Parțial Dezghețate și Feliate
17
Amestecați brânza și continuați să amestecați până când este topită și încorporată.