Vițel cu sos de mere și mămăligă: Vitello con Mele
Vițel cu sos de mere și mămăligă: Vitello con Mele necesită aproximativ 2 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă face 4 porții cu 1403 calorii, 84G de proteine, și 74G de grăsime fiecare. Pentru 6,24 USD pe porție, această rețetă acoperă 55% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de piept de vițel, mămăligă, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Foodnetwork. Funcționează bine ca fel principal. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 71%, care este solid. Spezzatino di vitello con piselli (tocană de vițel cu mazăre), Piept de vițel fiert cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, și Rulouri de vițel în sos de roșii - - - Braciole di Vitello sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Condimentează pieptul de vițel peste tot cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
2
Rotiți carnea pe ea însăși și legați-o cu sfoară de măcelar pentru a forma o rolă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
3
Într-un cuptor olandez, încălziți uleiul de măsline la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
4
Adăugați carnea și căutați pe toate părțile până se rumenesc. Acest lucru ar trebui să dureze aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
5
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
6
Adăugați merele și făina în tigaie și gătiți, amestecând pentru a acoperi merele cu făina, timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați scorțișoara, vinul roșu și bulionul de pui și răzuiți fundul oalei cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile rumenite. Se condimentează cu sare și piper, se fierbe, se adaugă pieptul de vițel, se reduce la foc mic și se fierbe timp de 2 ore, până când carnea este foarte fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2,2 Kg Coaste Scurte Cu Os
Apă Pentru A Permite
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
8
Scoateți carnea și puneți-o deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
9
Odată ce lichidul de fiert s-a răcit timp de 10 până la 15 minute, puneți-l într-un blender sau robot de bucătărie și piure. Feliați carnea și serviți cu piureul turnat și mămăliga pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Într-o cratiță mare, cu fundul greu, încălziți uleiul la foc mare până la fumat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
11
Adăugați toate părțile de pui și rumeniți peste tot, amestecând pentru a evita arderea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
12
Scoateți puiul și rezervați-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
13
Adăugați morcovii, ceapa și țelina în oală și gătiți până se înmoaie și se rumenesc. Întoarceți puiul în oală și adăugați 3 litri de apă, pasta de roșii, boabele de piper și pătrunjelul. Se amestecă cu o lingură de lemn pentru a disloca bucățile de pui și legume rumenite de pe fundul tigaiei. Aduceți aproape la fierbere, apoi reduceți focul și gătiți la foc mic până se reduce la jumătate, aproximativ 2 ore, ocazional degresând excesul de grăsime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Mănunchi De Ierburi Aromatice: Coriandru Proaspăt, Maghiran Sau Oregano și Cimbru
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Grăsime De Porc înapoi
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Roșii Feliate, Opțional
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
14
Se ia de pe foc, se strecoară și se apasă pe solide cu fundul unei oale pentru a extrage toate lichidele. Se amestecă stocul pentru a facilita răcirea și se lasă deoparte. Puneți la frigider stocul în recipiente mici timp de până la o săptămână sau congelați până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare Caldă
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Polonic
15
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa și sarea până la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
16
Stropiți în mămăligă într-un jet subțire, amestecând constant, până când se încorporează toată mămăliga și amestecul începe să se îngroașe. Treceți la o lingură de lemn, scoateți focul și continuați să amestecați până se îngroașă ca pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Biscuiți Oreo Tăiați
17
Amestecați brânza și continuați să amestecați până când este topită și încorporată.