Vițel, ciuperci sălbatice și vin roșu

Vițel, ciuperci sălbatice și vin roșu
Vitel, ciuperci sălbatice, și vin roșu este un fără gluten și fără lactate băutură. Această rețetă servește 12. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, amidon de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Vițel fiert cu ciuperci sălbatice, Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Aruncați vițelul cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VitelVitel
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o caserolă rezistentă la cuptor. Saut cca. vitelul pe toate partile la foc mediu-mare pana se rumeneste. (Nu supraaglomerați tigaia sau vițelul nu se va rumeni.) Cu o lingură cu fante, scoateți vițelul într-un platou și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu FanteLingura Cu Fante
TigaieTigaie
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și sotati ceapa la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Amestecând cu o lingură de lemn, adăugați amidonul din cartofi și continuați să gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din CartofiAmidon Din Cartofi
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De LemnLingura De Lemn
6
Se amestecă bulionul de pui, vinul, morcovii, cimbru și rozmarinul în amestecul de ceapă. Se fierbe sosul timp de 1 minut. Întoarceți vițelul în caserolă, amestecați bine. Se fierbe vițelul, acoperit, la cuptor timp de 1 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De PuiSupă De Pui
RozmarinRozmarin
MorcovMorcov
CeapăCeapă
SosSos
CimbruCimbru
CarneCarne
VitelVitel
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
În timp ce vițelul gătește, încălziți uleiul rămas într-o tigaie medie. Sautați ciupercile timp de 3 minute și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
VitelVitel
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Când vițelul este gata, scoateți din cuptor, adăugați ciupercile și condimentați din nou cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CiuperciCiuperci
VitelVitel
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
9
Transferați vițelul într-un vas de servit și garnisiți blatul cu pătrunjelul tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PătrunjelPătrunjel
VitelVitel
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista