Vitel, ciuperci sălbatice, și vin roșu este un fără gluten și fără lactate băutură. Această rețetă servește 12. Pentru $3.13 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 349 calorii, 36g de proteine, și 15g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână sare, ulei vegetal, amidon de cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este solid. Încercați Vițel fiert cu ciuperci sălbatice, Ciuperci sălbatice prăjite în reducerea vinului roșu, și Umplutură de orez sălbatic cu ciuperci sălbatice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aruncați vițelul cu sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Vitel
3
Încălziți 3 linguri de ulei într-o caserolă rezistentă la cuptor. Saut cca. vitelul pe toate partile la foc mediu-mare pana se rumeneste. (Nu supraaglomerați tigaia sau vițelul nu se va rumeni.) Cu o lingură cu fante, scoateți vițelul într-un platou și lăsați-l deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura Cu Fante
Tigaie
4
Adăugați uleiul rămas în tigaie și sotati ceapa la foc mediu timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
5
Adăugați usturoiul și gătiți încă 1 minut. Amestecând cu o lingură de lemn, adăugați amidonul din cartofi și continuați să gătiți timp de 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon Din Cartofi
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Lingura De Lemn
6
Se amestecă bulionul de pui, vinul, morcovii, cimbru și rozmarinul în amestecul de ceapă. Se fierbe sosul timp de 1 minut. Întoarceți vițelul în caserolă, amestecați bine. Se fierbe vițelul, acoperit, la cuptor timp de 1 1/2 ore, până când carnea este foarte fragedă când este străpunsă cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supă De Pui
Rozmarin
Morcov
Ceapă
Sos
Cimbru
Carne
Vitel
Vin
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
În timp ce vițelul gătește, încălziți uleiul rămas într-o tigaie medie. Sautați ciupercile timp de 3 minute și lăsați-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Vitel
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
8
Când vițelul este gata, scoateți din cuptor, adăugați ciupercile și condimentați din nou cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ciuperci
Vitel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
9
Transferați vițelul într-un vas de servit și garnisiți blatul cu pătrunjelul tocat.