Vită și ardei
„Vită și ardei” este o rețetă fără gluten și fără lactate, cu 4 porții. O porție conține 602 calorii , 40 g de proteine și 13 g de grăsimi . Pentru 2,83 USD per porție , această rețetă acoperă 25% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. Vă este oferită de Taste of Home. O persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână ceapă, ardei gras, orez și alte câteva ingrediente, o puteți pregăti. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă obține un scor generos de 70% , ceea ce este destul de bine. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Măsline și ardei copți , Salată de sfeclă roșie cu ardei și salată verde și Ardei gras umpluți cu fasole neagră și brânză .
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie, rumeniți carnea de vită pe toate părțile.
Adăugați usturoiul și continuați să gătiți timp de 2 minute.
Adăugați ceapa, ardeii și supa; acoperiți și fierbeți la foc mic 20 de minute.
Combinați apa și amidonul de porumb; încorporați în supă. Gătiți și amestecați până când sosul devine gros și lucios.
Se servește peste orez fiert.