Vitel Marsala
Vitel Marsala ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 276 calorii. Pentru $ 4.52 pe portie, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, unt, ciuperci shiitake și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 43%. Rețete similare sunt Vitel Marsala, Vitel Marsala, și Vitel Marsala.
Instrucțiuni
Îndepărtați și aruncați tulpinile din ciupercile shiitake. Feliați capacele de ciuperci; deoparte.
Presărați vițelul cu piper și sare; dragează ușor în făină, scuturând excesul.
Încălziți 2 lingurițe de unt într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare până când untul începe să spumeze.
Adăugați jumătate de vițel; gătiți 30 de secunde până la 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc ușor.
Scoateți vițelul din tigaie; păstrați cald. Repetați procedura cu 2 lingurițe de unt și restul de vițel.
Topiți restul de 2 lingurițe de unt în tigaie la foc mediu-mare.
Adăugați ciuperci feliate, șalotă și usturoi; sotati 2 minute.
Adăugați bulion și Marsala, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite. Aduceți la fierbere și gătiți 5 minute sau până când lichidul este redus la 1 cană. Întoarceți carnea de vită și orice sucuri la tigaie. Se amestecă sucul de lămâie; se aduce la fierbere.
Se ia de pe foc și se presară pătrunjel.