Vitel Farsu Magru
Mânzat Farsu Magru este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 11g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 297 calorii. Pentru $ 3.48 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați vin, ouă, roșii uscate și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 60%, acest fel de mâncare este solid. Încercați V-Tol șuncă de vițel și plăcintă cu ouă, Saltimbocca De Vițel, și Stoc De Vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Puneți măcelarul să îndepărteze osul din pieptul de vițel și fluturele deschis.
Într-o tigaie de 12 până la 14 inci, încălziți 2 linguri de ulei de măsline virgin până la fumat și adăugați verdeață de sfeclă. Gatiti pana se ofilesc, dar nu complet fierte, aproximativ 1 minut, si scoateti de pe foc si lasati sa se raceasca.
Adăugați brânză rasă, roșii uscate și ouă și condimentați cu sare și piper.
Așezați în interiorul buzunarului de vițel și rotiți vițelul ca o rolă de jeleu. Se leagă în siguranță cu sfoară de măcelar și se condimentează cu sare și piper. Într-o caserolă cu fund gros, pregătită pentru cuptor, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la fumat.
Adăugați pieptul de vițel și maro pe toate părțile, întorcându-se frecvent, aproximativ 10 minute.
Scurgeți uleiul din tigaie, adăugați vin alb și sos de roșii și dați la fiert. Acoperiți tava cu capac sau folie și puneți-o în cuptor. Gatiti 1-1 / 2 ore sau pana cand furculita este frageda.
Scoateți și lăsați să stea 10 minute. Sculptați și serviți.