O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 221 calorii. Această rețetă fără gluten și primară servește 8 și costă $1.59 pe portie. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de oțet balsamic, bulion de pui, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este improvizabil. Încercați Pui prăjit cu sos balsamic de usturoi, Usturoi prăjit-sos de friptură balsamică, și Pui prăjit cu Polentan și smochine balsamice pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare, combinați toate ingredientele, cu excepția vițelului. Aduceți lichidul la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați vițelul în oală și fierbeți la foc mediu timp de 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
3
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească, în lichid, la temperatura camerei.
4
Feliați carnea în 16 Medalioane subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5
Se servește cu sos de usturoi prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Murături Cu Mărar Feliate Subțiri în Stil Delicatese
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
6
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Ungeți uleiul de măsline pe o tigaie și așezați usturoiul deasupra. Prăjiți usturoiul la cuptor până când este foarte moale, aproximativ 45 de minute, acoperind cu folie dacă începe să ardă. Strângeți cuișoarele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
8
Amestecați usturoiul, smântâna și cimbrul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
9
Într-o cratiță mică, aduceți bulionul de pui la fiert. Amestecați usturoiul. Chiar înainte de servire, se încălzește amestecul, se scoate de pe foc și se amestecă untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate