Visez la spanac

Visez la spanac
Visez că spanacul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 548 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,91 USD pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, coajă de lămâie, picături de slănină rezervate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Placinta De Vis, Vis s, și Baruri De Vis.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Rezervați 1/4 cană de picături de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Așezați sparanghelul, spanacul și usturoiul în tigaie cu picăturile de slănină; gătiți și amestecați la foc mediu până când sparanghelul este fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Se presară în coajă de lămâie și se aruncă pentru a se combina; se amestecă bine în slănină și sos Alfredo. Reduceți căldura la mediu-scăzut și aduceți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
5
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă rotini și se întoarce la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
6
Se scurge bine.
7
Transferați rotini într-un castron de servire și acoperiți cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
RotiniRotini
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Presărați parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista