Visez la spanac

Visez la spanac
Visez că spanacul ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 548 calorii, 17g de proteine, și 31g de grăsime. Această rețetă servește 8 și costă 1,91 USD pe porție. 3 persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți la îndemână sos alfredo, coajă de lămâie, picături de slănină rezervate și alte câteva ingrediente, îl puteți face. În general, această rețetă câștigă un scor destul de bun spoonacular de 61%. Rețete similare includ Placinta De Vis, Vis s, și Baruri De Vis.

Instrucțiuni

1
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, amestecând des, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
2
Îndepărtați slănina cu o lingură pliată și scurgeți-o pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie. Rezervați 1/4 cană de picături de slănină în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
3
Așezați sparanghelul, spanacul și usturoiul în tigaie cu picăturile de slănină; gătiți și amestecați la foc mediu până când sparanghelul este fraged, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe8 Uncii Prosciutto Feliat, Jamon Iberico Sau Altă șuncă De înaltă Calitate, Tăiată Cubulețe
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
4
Se presară în coajă de lămâie și se aruncă pentru a se combina; se amestecă bine în slănină și sos Alfredo. Reduceți căldura la mediu-scăzut și aduceți sosul la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă1/2 Cană Brânză Cheddar Rasă
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
5
Umpleți o oală mare cu apă ușor sărată și aduceți la fierbere. Se amestecă rotini și se întoarce la fierbere. Gatiti descoperit, amestecand ocazional, pana cand pastele au fiert, dar sunt inca usor ferme, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Se scurge bine.
7
Transferați rotini într-un castron de servire și acoperiți cu amestec de sos Alfredo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos AlfredoSos Alfredo
RotiniRotini
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
8
Presărați parmezan pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate15
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista