Vioi Gingers
Nevoie de un aperitiv vegetarian? Gingers Snappy ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. O porție conține 49 calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime. Această rețetă servește 48 și costă 7 cenți pe porție. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, ghimbir măcinat, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Gin Și Gingers, Sparanghel Vioi Dip, și Păstăi De Mazăre Vioaie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Echipament Special: un mixer electric cu atașament cu palete
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F.
Folosiți un mixer electric pentru a frământa împreună untul, zahărul și zahărul brun până când sunt ușoare și pufoase.
Adăugați gălbenușul de ou și melasa și amestecați bine.
Într-un castron separat, combinați făina, espresso-ul, ghimbirul, scorțișoara, cuișoarele, ienibaharul, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Se amestecă ingredientele uscate în amestecul de unt. (Aluatul va fi destul de moale.)
Rotiți aluatul în bușteni rotunzi strânși de 1 inch, înfășurați bine în hârtie pergament sau folie de plastic și răciți până când este ferm (Vezi nota bucătarului*).
Desfaceți aluatul și feliați-l în runde de 1/4 inci.
Turnați puțin zahăr într-un vas superficial. Apăsați partea superioară a fiecărui cookie în zahăr și apoi așezați cookie-urile cu zahăr în sus pe o tavă de hârtie căptușită cu hârtie pergament, la aproximativ 2 centimetri distanță.
Coaceți timp de 12 până la 15 minute. Nu coaceți prea mult; cookie-urile vor deveni "rapide" odată ce s-au răcit complet.
Transferați-le într-un suport de răcire cu sârmă pentru a se răci timp de 5 minute.