Vinetă De Praz La Grătar

Vinetă De Praz La Grătar
Vinaigreta de praz la grătar necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de praz, sare și piper kosher, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de praz și Radicchio la grătar cu vinetă de citrice-nucă, Prepeliță prăjită , praz încurcat și vinetă de cartofi, și Carne arctică cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz.

Instrucțiuni

1
Tăiați prazul la aproximativ 7 inci lungime. Împărțiți-le pe lungime până la 1 1/2 inci de capătul rădăcinii, lăsând capătul rădăcinii intact. Scufundați prazul într-un castron mare cu apă, lăsați-i să se înmoaie pentru a elibera orice murdărie sau nisip, timp de câteva minute. Ridicați prazul din apă și aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
2
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă într-o cratiță mare și se instalează un abur pliabil în interior. Aduceți apa la fiert și aburiți prazul, acoperit, până când este crocant, aproximativ 6 minute. Șocați prazul într-un castron cu apă cu gheață și scurgeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Tăiați prazul la capetele rădăcinii și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual8 Bastoane De Brânză De 1 Uncie Ambalate Individual
4
Transferați prazul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Periați prazul cu uleiul vegetal și, lucrând în loturi, grătiți-le la foc mediu până se carbonizează și se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. (Prazul poate fi preparat până la punctul is cu 1 zi în avans și păstrat acoperit și răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
6
Într-un castron amestecați ierburile, ardeiul gras, măslinele, muștarul și oțetul. În timp ce bateți, adăugați uleiul într-un jet până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Turnați vinaigreta peste praz și întoarceți-le pentru a acoperi uniform. Marinați la frigider cel puțin 3 ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Când sunteți gata de servit, aranjați prazul pe un platou și turnați orice vinetă rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Garnisiți cu ardei roșu, pătrunjel și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil1 Lb Mafaldi Fresh, Dacă Este Posibil
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista