Vinetă De Praz La Grătar

Vinetă De Praz La Grătar
Vinaigreta de praz la grătar necesită aproximativ 3 ore și 45 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 316 calorii, 4G de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Un amestec de praz, sare și piper kosher, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Funcționează bine ca o garnitură la un preț rezonabil pentru Al Patrulea Iulie. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și întreg 30 dieta. Este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Salată de praz și Radicchio la grătar cu vinetă de citrice-nucă, Prepeliță prăjită , praz încurcat și vinetă de cartofi, și Carne arctică cu salată de cartofi-morel și vinetă de praz.

Instrucțiuni

1
Tăiați prazul la aproximativ 7 inci lungime. Împărțiți-le pe lungime până la 1 1/2 inci de capătul rădăcinii, lăsând capătul rădăcinii intact. Scufundați prazul într-un castron mare cu apă, lăsați-i să se înmoaie pentru a elibera orice murdărie sau nisip, timp de câteva minute. Ridicați prazul din apă și aruncați apa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă aproximativ 1 inch de apă într-o cratiță mare și se instalează un abur pliabil în interior. Aduceți apa la fiert și aburiți prazul, acoperit, până când este crocant, aproximativ 6 minute. Șocați prazul într-un castron cu apă cu gheață și scurgeți-l.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Tăiați prazul la capetele rădăcinii și scurgeți-le pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
4
Transferați prazul într-un vas superficial.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Periați prazul cu uleiul vegetal și, lucrând în loturi, grătiți-le la foc mediu până se carbonizează și se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. (Prazul poate fi preparat până la punctul is cu 1 zi în avans și păstrat acoperit și răcit.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Într-un castron amestecați ierburile, ardeiul gras, măslinele, muștarul și oțetul. În timp ce bateți, adăugați uleiul într-un jet până se emulsionează. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), OpționalAșchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Turnați vinaigreta peste praz și întoarceți-le pentru a acoperi uniform. Marinați la frigider cel puțin 3 ore sau până peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
8
Când sunteți gata de servit, aranjați prazul pe un platou și turnați orice vinetă rămasă deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
9
Garnisiți cu ardei roșu, pătrunjel și ou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe MiciPapaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista