Vinetă De Praz

Vinetă De Praz
Reteta praz Vinaigrette pot fi făcute în aproximativ 30 de minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 203 calorii. Pentru 70 de cenți pe porție, veți obține o garnitură care servește 4. Vă este adus prin simple rețete. Această rețetă este plăcută de 224 de gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Un amestec de muștar dijon, sare kosher, oțet de vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Praz aburit în Vinaigrette {poireaux Vinaigrette}, Praz În Vinaigrette, și Vinetă De Praz.

Instrucțiuni

1
Încălziți o oală cu apă, curățați prazul: aduceți la fierbere o oală mare, lată (12 inci), pe jumătate plină cu apă sărată (2 lingurițe de sare pentru 2 litri de apă). În timp ce apa se încălzește, curățați prazul, păstrându-i întregi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Pentru a face acest lucru, clătiți mai întâi orice murdărie vizibilă din Praz. Apoi, folosiți vârful unui cuțit ascuțit pentru a străpunge prazul puțin sub punctul în care arborele prazului se deschide în frunze separate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
3
Tăiați prazul din acest punct până la vârful frunzelor verzi, păstrând arborele întreg.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
4
Deschideți frunzele și așezați prazul sub apă curentă pentru a curăța orice murdărie sau nisip care s-ar putea ascunde între frunze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
5
Tăiați vârfurile de culoare verde închis, lăsând aproximativ un centimetru sau doi (sau trei dacă vă plac verdele mai puternic aromatizat) pe arbore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VerziiVerzii
6
Tăiați rădăcinile, tăind cât mai aproape de rădăcini, pentru a ajuta la menținerea prazului împreună în timp ce fierbe în pasul următor. (Pentru un pas cu pas vizual, consultați Cum să curățați prazul.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
7
Fierbeți prazul în apă sărată: odată ce apa fierbe, așezați cu grijă prazul curățat și pregătit în apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
8
Reveniți la foc mic și reduceți focul pentru a menține un foc mic. Porniți un cronometru și gătiți timp de 8 până la 10 minute sau până când cea mai groasă parte a celui mai gros praz poate fi pătrunsă cu ușurință cu vârful unui cuțit ascuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
9
Dacă prazul tău are o grosime de aproximativ un centimetru, ar trebui să înceapă să se transforme de la verde strălucitor la verde măsliniu la marcajul de 8 minute. Praz mai gros veți dori să gătiți puțin mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
10
Așezați prazul gătit în baie de apă cu gheață: folosiți clești pentru a îndepărta ușor prazul din oală și puneți-l într-o baie de apă cu gheață pentru a opri gătitul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Lasă prazul să se scurgă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
12
Scoateți prazul din Baia de apă cu gheață și lăsați-i să se scurgă. Cel mai bun mod de a le lăsa să se scurgă este să le așezați într-o tigaie cu margini și apoi să sprijiniți tigaia într-un unghi, astfel încât apa să poată rămâne fără praz.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Fasole Cannelloni, ScursaFasole Cannelloni, Scursa
13
Lăsați-le să se scurgă timp de aproximativ 10 minute în timp ce faceți vinaigreta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
14
Faceți vinaigreta: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
15
Așezați uleiul de măsline, oțetul, muștarul, sarea și piperul într-un borcan și bateți până se emulsionează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită4 Felii De Pâine Prăjită Texas Sau Altă Pâine Albă, Prăjită
1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch1/4 Kilogram De Cartofi Cerați, Tăiați în Cuburi De 1/4 Inch
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
16
Marinați prazul în vinetă: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
17
Așezați prazul într-un vas de servire lung, cu margini (o caserolă Pyrex ar funcționa și pentru asta).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
18
Stropiți niște vinaigretă peste praz. Întoarceți ușor prazul și stropiți puțin mai multă vinaigretă pe cealaltă parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
19
Acoperiți cu folie de plastic și lăsați prazul să se marineze în vinetă timp de cel puțin 2 ore, sau până la 3 zile. (Se răcește dacă se marinează mai mult de 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite12 Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
20
Cu cât se marinează mai mult, cu atât devin mai gustoase și mai fragede.)
21
Prazul trebuie servit la temperatura camerei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
22
Sugestie alternativă de servire: tăiați prazul marinat transversal în segmente lungi de 1 inch și serviți cu fâșii de ardei grași roșii prăjiți care au marinat în aceeași vinetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime1 Kilogram De Creveți Fierți, Tăiați în Jumătate Pe Lungime
Frunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru DecorFrunze De Tarhon Proaspat Tocate, Pentru Decor
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista