Vinetă De Parmezan
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Vinetă de parmezan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, sare de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață cu vinetă de parmezan, Fenicul prăjit cu vinetă de parmezan, și Salată de Romaine cu vinetă de parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Procesați parmezanul, uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oțetul balsamic, usturoiul, piperul și sarea într-un blender sau robot de bucătărie până la neted.
Adăugați busuioc și cilantro; puls de 5 sau 6 ori sau doar până la amestec.