Vinetă De Parmezan

Vinetă De Parmezan
Nevoie de un garnitură fără gluten și primară? Vinetă de parmezan ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 93 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 299 calorii. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, coajă de lămâie, sare de masă și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Verdeață cu vinetă de parmezan, Fenicul prăjit cu vinetă de parmezan, și Salată de Romaine cu vinetă de parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați parmezanul, uleiul de măsline, coaja de lămâie, sucul de lămâie, oțetul balsamic, usturoiul, piperul și sarea într-un blender sau robot de bucătărie până la neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet BalsamicOțet Balsamic
ParmezanParmezan
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
PiperPiper
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați busuioc și cilantro; puls de 5 sau 6 ori sau doar până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
BusuiocBusuioc
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate3
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista