Vinetă de conopidă

Vinetă de conopidă
Vinaigreta de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 109 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită muștar dijon, ulei de măsline, ceapă și capere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinetă De Conopidă Portocalie, Conopida într-o vinaigretă de Caper, și Conopidă Prăjită Cu Vinetă.

Instrucțiuni

1
Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele împreună cu niște condimente într-un castron mare, apoi puneți deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, gătiți conopida timp de 5-7 minute până când este gătită, apoi scurgeți bine. În timp ce conopida este încă fierbinte, aruncați-o cu pansamentul și lăsați-o să se răcească. Chiar înainte de servire, adăugați ceapa roșie, caperele și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline întregi CoapteMăsline întregi Coapte
2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese2 Linguri Crengute De Marar Proaspat Culese
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon3 Linguri Muștar, De Preferat Dijon
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții8
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista