Vinetă de conopidă
Vinaigreta de conopidă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 41 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 109 calorii. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, paleolitic și lacto ovo vegetarian dieta. Această rețetă este plăcută de 23 de gurmanzi și bucătari. Această rețetă de la BBC Good Food necesită muștar dijon, ulei de măsline, ceapă și capere. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Cu o lingură scor de 50%, acest fel de mâncare este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Vinetă De Conopidă Portocalie, Conopida într-o vinaigretă de Caper, și Conopidă Prăjită Cu Vinetă.
Instrucțiuni
Faceți pansamentul amestecând toate ingredientele împreună cu niște condimente într-un castron mare, apoi puneți deoparte.
Aduceți o tigaie mare cu apă la fiert, gătiți conopida timp de 5-7 minute până când este gătită, apoi scurgeți bine. În timp ce conopida este încă fierbinte, aruncați-o cu pansamentul și lăsați-o să se răcească. Chiar înainte de servire, adăugați ceapa roșie, caperele și pătrunjelul.