Vinetă De Busuioc

Vinetă De Busuioc
Vinaigreta de busuioc ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de garnituri. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și întreagă 30 are 368 calorii, 0g de proteine, și 41G de grăsime per portie. Această rețetă servește 5. Pentru 89 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ulei de măsline, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Încercați Vinetă De Busuioc, Vinetă De Busuioc, și Vinetă De Busuioc pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Procesați primele 6 ingrediente într-un blender până se omogenizează, oprindu-vă o dată pentru a răzui părțile laterale. Porniți blenderul la înălțime; adăugați 3/4 cană de ulei de măsline într-un flux lent și constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
DificultateNormal
Gata În45 m.
Porții5
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista