Vinetă De Busuioc
Vinaigreta de busuioc ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 4 și costă 73 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 0g de proteine, 41G de grăsime, și un total de 371 calorii. Această rețetă este plăcută de 1753 de gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați sare, zahăr, șalotă și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinetă De Busuioc, Vinetă De Busuioc, și Vinetă De Busuioc.
Instrucțiuni
Așezați sarea, zahărul, muștarul, șalota și busuiocul într-un blender sau robot de bucătărie. Puls de mai multe ori pentru a combina. Răsturnați părțile laterale ale blenderului cu o spatulă.
Adăugați oțetul și pulsați din nou.2 porniți blenderul jos și scoateți capacul din centrul capacului blenderului. Se toarnă încet uleiul de măsline. Se poate pulveriza puțin din capacul deschis, așa că țineți-l de mână pentru a minimiza stropirea.3 Când uleiul de măsline este încorporat, opriți blenderul și răzuiți părțile laterale în jos încă o dată. Acoperiți și purificați totul timp de 1-2 minute.A se păstra acoperit la frigider până la o săptămână.