Vinetă Balsamică Proaspătă De Zmeură
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și hor d ' oeuvre vegetariene? Vinaigreta balsamică proaspătă de zmeură ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă face 16 porții cu 50 de calorii, 0g de proteine, și 3G de grăsime fiecare. Pentru 26 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este adus la tine de Allrecipes. Dacă aveți la îndemână zmeură, miere, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 11%, ceea ce este destul de rău. Încercați Vinetă Balsamică Proaspătă De Zmeură, Vinetă Balsamică Albă De Zmeură, și Fructe proaspete cu vinaigret Balsamic pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă zmeura și zahărul împreună într-un castron; se lasă deoparte până când amestecul este suculent, aproximativ 10 minute. Puneți fructele de pădure folosind o furculiță până se lichefiază.
Se toarnă amestecul de fructe de pădure într-un borcan cu capac; adăugați oțet balsamic, ulei de măsline, miere și sare. Acoperiți borcanul cu capac și agitați până când pansamentul este bine amestecat. A se păstra la frigider.