Vinetă Balsamică De Busuioc

Vinetă Balsamică De Busuioc
Vinaigretul balsamic de busuioc este un fără gluten și vegan farfurie. O porție conține 151 calorii, 0g de proteine, și 15g de grăsime. Această rețetă servește 5. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână zahăr, oțet balsamic, usturoi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de mare. Încercați Tortellini în vinetă balsamică de busuioc, Vinaigret Balsamic de căpșuni cu conținut scăzut de grăsimi, cu citrice și busuioc, și Salată de paste cu vinetă de busuioc Balsamic pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți împreună primele 8 ingrediente într-un castron mic; adăugați treptat ulei de canola într-un flux lent și constant, amestecând până la amestec.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Chipotle, Tocat GrosierArdei Chipotle, Tocat Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
*2 linguri. oregano proaspăt tocat poate fi înlocuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oregano ProaspătOregano Proaspăt
DificultateUșor
Gata În5 m.
Porții5
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista