Vinetele verzi prăjite cu Salsan de piersici sunt un fără lactate garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 293 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 98 de cenți pe porție. Un amestec de jalapenos, pesmet grosier, piersică și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare sunt Salsa de roșii verzi și piersici, Vinete prăjite și fasole verde, și Roșii verzi prăjite cu sos de jeleu de piper piersic.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Ai putea încerca Williams Selyem Westside Road vecinii Pinot Noir. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 140 de dolari pe sticlă.