Vinete Umplute În Stil Grecesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil grecesc. Această rețetă servește 4. O porție conține 220 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, vinete, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Vinete umplute în stil grecesc, Vinete Umplute În Stil Grecesc, și Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Îndepărtați cu grijă pulpa din fiecare vinete, rezervând cochilii. Tăiați grosier pulpa pentru a măsura 6 căni.
Așezați cojile de vinete, tăiate cu părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 10 inci.
Adăugați apă în vas. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 5 minute sau până când cojile sunt fragede. Păstrați cald.
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Adăugați pulpa de vinete; sotati 7 minute.
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă roșiile, vinul și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Se ia de pe foc; se adaugă feta, 1/4 cană pătrunjel, 1/2 linguriță sare și piper, amestecând pentru a se combina. Lingură 3/4 cană amestec de vinete în fiecare coajă de vinete.
Așezați feliile de pâine în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Combinați pesmetul, 1/4 cană pătrunjel, 1/4 linguriță sare și parmezan, amestecând bine.
Presărați 1/4 cană amestec de pesmet peste fiecare coajă umplută. Aranjați cojile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 2 minute sau până se rumenesc ușor.