Vinete Umplute În Stil Grecesc

Vinete Umplute În Stil Grecesc
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil grecesc. Această rețetă servește 4. O porție conține 220 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, vinete, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Vinete umplute în stil grecesc, Vinete Umplute În Stil Grecesc, și Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Îndepărtați cu grijă pulpa din fiecare vinete, rezervând cochilii. Tăiați grosier pulpa pentru a măsura 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Coji De PasteCoji De Paste
2
Așezați cojile de vinete, tăiate cu părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Adăugați apă în vas. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 5 minute sau până când cojile sunt fragede. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De PasteCoji De Paste
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu MicroundeCuptor Cu Microunde
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui BroilerPui Broiler
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Adăugați pulpa de vinete; sotati 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
7
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă roșiile, vinul și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
TomateTomate
CeapăCeapă
VinVin
8
Se ia de pe foc; se adaugă feta, 1/4 cană pătrunjel, 1/2 linguriță sare și piper, amestecând pentru a se combina. Lingură 3/4 cană amestec de vinete în fiecare coajă de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
Brânză FetaBrânză Feta
SareSare
9
Așezați feliile de pâine în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PâinePâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
10
Combinați pesmetul, 1/4 cană pătrunjel, 1/4 linguriță sare și parmezan, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
ParmezanParmezan
PătrunjelPătrunjel
SareSare
11
Presărați 1/4 cană amestec de pesmet peste fiecare coajă umplută. Aranjați cojile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 2 minute sau până se rumenesc ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
PesmetPesmet
Coji De PasteCoji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista