Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute în stil grecesc. Această rețetă servește 4. O porție conține 220 calorii, 10g de proteine, și 7g de grăsime. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați roșii de prune, vinete, brânză feta și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este bun. Încercați Vinete umplute în stil grecesc, Vinete Umplute În Stil Grecesc, și Vinete Umplute În Stil Grecesc (Vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Îndepărtați cu grijă pulpa din fiecare vinete, rezervând cochilii. Tăiați grosier pulpa pentru a măsura 6 căni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Coji De Paste
2
Așezați cojile de vinete, tăiate cu părțile în jos, într-un vas de copt pătrat de 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
3
Adăugați apă în vas. Acoperiți și cuptorul cu microunde la 5 minute sau până când cojile sunt fragede. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor Cu Microunde
4
Preîncălziți broilerul.
Echipamente pe care le vei folosi
Pui Broiler
5
Încălziți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
6
Adăugați pulpa de vinete; sotati 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
7
Adăugați ceapa; saut 2 minute. Se amestecă roșiile, vinul și usturoiul; gatiti 3 minute sau pana cand lichidul aproape se evapora, amestecand ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi
Tomate
Ceapă
Vin
8
Se ia de pe foc; se adaugă feta, 1/4 cană pătrunjel, 1/2 linguriță sare și piper, amestecând pentru a se combina. Lingură 3/4 cană amestec de vinete în fiecare coajă de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Pătrunjel
Piper
Brânză Feta
Sare
9
Așezați feliile de pâine în robotul de bucătărie; pulsează de 10 ori sau până când firimiturile grosiere măsoară 1 cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De Alimente
10
Combinați pesmetul, 1/4 cană pătrunjel, 1/4 linguriță sare și parmezan, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Parmezan
Pătrunjel
Sare
11
Presărați 1/4 cană amestec de pesmet peste fiecare coajă umplută. Aranjați cojile pe o foaie de copt acoperită cu spray de gătit; se fierbe 2 minute sau până se rumenesc ușor.