Vinetele umplute din Sardinia ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Pentru $3.08 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 483 calorii, 23g de proteine, și 25g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați vinete, ouă, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Cu o lingură scor de 69%, acest fel de mâncare este solid. Rețete similare sunt Spaghete Din Sardinia, Paella În Stil Sardinian, și Paste Cu Ton Din Sardinia.
Instrucțiuni
1
Curățați vinetele întregi; tocați grosolan carnea și transferați-o într-o strecurătoare mare. Folosind o lingură, scoateți carnea din jumătățile de vinete, lăsând o coajă groasă de 1/4 inch. Tăiați carnea de vinete scoasă și adăugați-o în strecurătoare. Aruncați vinetele tocate cu 2 linguri de sare kosher și lăsați să se scurgă timp de 30 de minute, apoi clătiți bine. Lucrând în mână, stoarceți cât mai multă apă posibil. Ar trebui să aveți aproximativ 4 căni de vinete tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
2
Între timp, aduceți la fierbere o oală mare cu apă sărată. Așezați o grătar pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Grăsime De Porc înapoi
3
Adăugați cele 6 coji de vinete în oală și gătiți-le, băgându-le ușor sub ele pentru a le menține scufundate, până când sunt fragede, aproximativ 3 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați cojile de vinete pe grătar pentru a se scurge și a se răci. Ungeți ușor un vas de copt de 9 x 13 inci și aranjați cojile de vinete în el, tăiați părțile în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bitul De Copt Portocaliu M&m
Grăsime De Porc înapoi
4
Într-o tigaie mare, adâncă, încălziți 3 linguri de ulei de măsline până la sclipire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați ceapa și frunzele de dafin și gătiți la foc moderat până când ceapa se înmoaie, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Adăugați vinetele tocate și vinul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se înmoaie și abia începe să se rumenească, 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
7
Adăugați vițelul și gătiți la foc moderat, amestecând și rupând carnea, până când este gătită și ușor rumenită, cu aproximativ 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
8
Transferați umplutura de vinete într-un castron și amestecați 1/2 cană de pecorino, ouăle, firimiturile de pâine, nucșoara, busuiocul și menta. Condimentați umplutura cu sare și piper. Puneți umplutura în cojile de vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
1 Până La 2 Ardei Iute, Fără Semințe și Tocați
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pecorino
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
(recomandat: Sos A1)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
9
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Într-o cratiță medie, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Adăugați usturoiul și gătiți la foc moderat până devine auriu, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
12
Adăugați roșiile tocate și gătiți la foc moderat, amestecând, până se îngroașă, aproximativ 10 minute. Se condimentează cu sare și piper. Puneți jumătate din sos peste vinete și presărați cu restul de 1/2 cană de pecorino ras.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Pecorino
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
13
Coaceți vinetele până se rumenesc și clocotesc, aproximativ 35 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
14
Lăsați să se răcească ușor, apoi serviți, trecând sosul de roșii rămas pe lateral.