Vinete Umplute Cu Cartofi Cu Condimente Indiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute cu cartofi cu condimente indiene. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Dacă aveți la îndemână ardei iute, rădăcină de ghimbir, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Arahide cu condimente indiene, și Somon Cu Condimente Indiene.