Vinete Umplute Cu Cartofi Cu Condimente Indiene

Vinete Umplute Cu Cartofi Cu Condimente Indiene
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute cu cartofi cu condimente indiene. O porție conține 142 calorii, 3G de proteine, și 7g de grăsime. Această rețetă vegană servește 6 și costă 61 de cenți pe porție. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la Food.com are 4 fani. Dacă aveți la îndemână ardei iute, rădăcină de ghimbir, chimen măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Cotlet De Cartofi (Clătite De Cartofi Indieni Umplute Cu Carne), Arahide cu condimente indiene, și Somon Cu Condimente Indiene.

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Indian funcționează foarte bine cu Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
Nikolaihof Hefeabzug Gruner Veltliner
# 65 Wine Spectator Top 100 din 2012Această epocă din 2011 este deosebit de detaliată și rapidă și se pare că gustați fiecare pietricică și fiecare lee. Ușor, dar lung, ca apa de izvor sau un vin alb de munte înalt, cu un mare potențial de îmbătrânire.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate12
Bucătăriiindianasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista