Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute cu vițel și spanac. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți carne de vită măcinată, vinete, linguri ușor rotunjite făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre, Vinete La Grătar Umplute Cu Spanac Și Brânză, și Pastitsio de vinete și vițel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înjumătățiți vinetele pe lungime. Scoateți carnea lăsând cojile groase de 1/8 inci. Sare cojile și inversează pentru a se scurge peste prosoape de hârtie timp de 30 de minute. Sareți carnea și scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Dezghețați spanacul într-un cuptor cu microunde, stoarceți toată apa și separați-l cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Puneți spanacul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
6
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați carnea, salvia și sarea și piperul, după gust. Rumeniti usor carnea, apoi amestecati usturoiul si gatiti timp de 30 de secunde,
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Usturoi Goya®
Apă Pentru A Permite
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Adăugați amestecul de carne în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
9
Topiți 4 linguri de unt într-un vas de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
10
Bateți făina, gătiți timp de 1 minut, apoi amestecați laptele și aduceți amestecul într-o bulă. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Condimentează sosul cu sare, piper și nucșoară, după gust. Se răcește câteva minute, apoi se adaugă la carne și spanac. Pat carnea sărată a vinetei se usucă și se toacă fin, apoi se amestecă în amestec de carne împreună cu un ou și aproximativ 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Apă Pentru A Permite
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
11
Rupeți pâinea, adăugați-o într-un procesor de bucătărie și pulsați-macinați în firimituri proaspete. Se toacă fin frunzele de pătrunjel și se amestecă în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se usucă cojile de vinete și se strecoară un vas de copt cu ulei de măsline extravirgin. Aranjați cojile de vinete în vas și movilați umplutura în ele. Se acoperă cu firimituri de pâine și puțin mai multă brânză, se pun cu pete de unt și se coace până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet, se acoperă și se dă la frigider pentru o masă înainte. Pentru a reîncălzi, puneți vinetele într-un cuptor de 350 de grade F, acoperit slab, timp de 20 de minute, apoi descoperiți și coaceți până la o culoare profund aurie, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Yukon
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată