Vinete umplute cu carne de vită și spanac

Vinete umplute cu carne de vită și spanac
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați vinetele umplute cu vițel și spanac. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 44G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 708 calorii. Pentru $ 3.89 pe portie, această rețetă acoperă 45% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți carne de vită măcinată, vinete, linguri ușor rotunjite făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Încercați Rulouri de vițel umplute cu spanac și Gruy Oqutre, Vinete La Grătar Umplute Cu Spanac Și Brânză, și Pastitsio de vinete și vițel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Înjumătățiți vinetele pe lungime. Scoateți carnea lăsând cojile groase de 1/8 inci. Sare cojile și inversează pentru a se scurge peste prosoape de hârtie timp de 30 de minute. Sareți carnea și scurgeți-o într-o strecurătoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în SferturiTortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Dezghețați spanacul într-un cuptor cu microunde, stoarceți toată apa și separați-l cu vârful degetelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
4
Puneți spanacul într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
5
Încălziți cuptorul la 350 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
6
Încălziți o tigaie medie la foc mediu-mare cu ulei de măsline extravirgin, o întoarcere a tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
7
Adăugați carnea, salvia și sarea și piperul, după gust. Rumeniti usor carnea, apoi amestecati usturoiul si gatiti timp de 30 de secunde,
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Adăugați amestecul de carne în vasul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
9
Topiți 4 linguri de unt într-un vas de sos la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Bateți făina, gătiți timp de 1 minut, apoi amestecați laptele și aduceți amestecul într-o bulă. Sosul trebuie să fie suficient de gros pentru a acoperi spatele unei linguri. Condimentează sosul cu sare, piper și nucșoară, după gust. Se răcește câteva minute, apoi se adaugă la carne și spanac. Pat carnea sărată a vinetei se usucă și se toacă fin, apoi se amestecă în amestec de carne împreună cu un ou și aproximativ 1/2 cană de brânză.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Chifle Albe De CinăChifle Albe De Cină
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
11
Rupeți pâinea, adăugați-o într-un procesor de bucătărie și pulsați-macinați în firimituri proaspete. Se toacă fin frunzele de pătrunjel și se amestecă în firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
12
Se usucă cojile de vinete și se strecoară un vas de copt cu ulei de măsline extravirgin. Aranjați cojile de vinete în vas și movilați umplutura în ele. Se acoperă cu firimituri de pâine și puțin mai multă brânză, se pun cu pete de unt și se coace până se rumenesc ușor, aproximativ 30 de minute. Se răcește complet, se acoperă și se dă la frigider pentru o masă înainte. Pentru a reîncălzi, puneți vinetele într-un cuptor de 350 de grade F, acoperit slab, timp de 20 de minute, apoi descoperiți și coaceți până la o culoare profund aurie, aproximativ 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
13
Serviți o vinete întregi pe persoană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
DificultateExpert
Gata În1 h, 10 m.
Porții4
Scor De Sănătate46
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista