Vinete Umplute

Vinete Umplute
Vinetele umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete Umplute, Vinete Umplute, și Dip De Vinete Umplute.

Instrucțiuni

1
Tăiați vinetele pe lungime în sferturi și tăiați fiecare sfert transversal în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Combinați vinetele și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau doar până când pulpa poate fi îndepărtată din coajă. Îndepărtați cu grijă pulpa, rezervând coji. Pulpa de piure; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
ApăApă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Adăugați pulpa de vinete și ceapa; saut timp de 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
CeapăCeapă
5
Se ia de pe foc; se amestecă pesmet, 1/4 cană plus 2 linguri brânză Romano, pătrunjel, 1/4 linguriță piper și 1 cățel de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
Brânză RomanoBrânză Romano
PesmetPesmet
PătrunjelPătrunjel
PiperPiper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Aranjați cojile de vinete rezervate într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de vinete pe fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Puneți o cratiță acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi TocatUsturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
10
Adăugați sos de roșii, busuioc, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți 3 minute sau până se încălzește. Puneți sosul peste vinete; se presară cu brânză rămasă și se ornează cu pătrunjel, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
VineteVinete
PătrunjelPătrunjel
BrânzăBrânză
PiperPiper
BusuiocBusuioc
SosSos
SareSare
11
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista