Vinetele umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 148 calorii. Pentru 67 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sare, pătrunjel cu frunze plate, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Vinete Umplute, Vinete Umplute, și Dip De Vinete Umplute.
Instrucțiuni
1
Tăiați vinetele pe lungime în sferturi și tăiați fiecare sfert transversal în 4 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
2
Combinați vinetele și 1/4 linguriță de sare într-o cratiță mare; adăugați apă pentru a acoperi și aduceți la fierbere. Acoperiți, reduceți căldura și fierbeți 8 minute sau doar până când pulpa poate fi îndepărtată din coajă. Îndepărtați cu grijă pulpa, rezervând coji. Pulpa de piure; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Apă
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
3
Încălziți 2 lingurițe de ulei într-o tigaie antiaderentă la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați pulpa de vinete și ceapa; saut timp de 7 minute sau până se înmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ceapă
5
Se ia de pe foc; se amestecă pesmet, 1/4 cană plus 2 linguri brânză Romano, pătrunjel, 1/4 linguriță piper și 1 cățel de usturoi tocat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
Brânză Romano
Pesmet
Pătrunjel
Piper
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
6
Aranjați cojile de vinete rezervate într-un singur strat într-un vas de copt de 11 x 7 inci acoperit cu spray de gătit. Puneți aproximativ 2 linguri de amestec de vinete pe fiecare coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
7
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
8
Puneți o cratiță acoperită cu spray de gătit la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
9
Adăugați 1 cățel de usturoi tocat; saut 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Tocat
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
10
Adăugați sos de roșii, busuioc, 1/8 linguriță sare și 1/8 linguriță piper și gătiți 3 minute sau până se încălzește. Puneți sosul peste vinete; se presară cu brânză rămasă și se ornează cu pătrunjel, dacă se dorește.