Vinete thailandeze și naut în Masala de arahide

Vinete thailandeze și naut în Masala de arahide
Vinetele thailandeze și năutul în Masala de arahide ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 471 calorii, 19g de proteine, și 9g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $ 4.69 pe portie, această rețetă acoperă 40% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este tipică bucătăriei indiene. Această rețetă de la blog.fatfreevegan.com are 1 fani. Dacă aveți la îndemână sare, pastă de ghimbir, ardei iute și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma concentratul de tamarind, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes de Ziua Îndrăgostiților ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 40 minute. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este spectaculos. Încercați Vinete cu roșii și năut, Dincolo De Curry: Vinete Uscate Masala Umplute, și Vinete fierte picante cu naut și prune uscate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Scoateți din tigaie și lăsați să se răcească. Apoi transferați într-un blender sau râșniță și macinați într-o pastă. (Proprietarii de gloanțe magice pot face acest lucru în borcanul mic cu lama plată.)
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Adăugați ceapa în tigaie și gătiți până încep să se rumenească.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Transferați într-un robot de bucătărie și adăugați condimentele măcinate și toate ingredientele rămase, cu excepția vinetelor și a nautului. Puree la o pastă netedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Chipsuri De Scorțișoară VietnamezăChipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
4
Scoateți tulpinile vinetelor și tăiați-le în sferturi. (Dacă utilizați vinete mici violet, puteți alege să lăsați tulpina atașată și să tăiați o cruce adâncă în sus prin fundul fiecărei vinete; dacă utilizați o vinetă obișnuită, tăiați-o în cuburi de 1 inch.) Pulverizați ușor tigaia cu ulei sau spray antiaderent, adăugați vinetele și gătiți, amestecând, până când încep să se rumenească la exterior.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Adăugați pasta de condimente, nautul și 1/2 cană de apă. Se amestecă bine și se acoperă. Fierbeți, adăugând mai multă apă dacă sosul pare prea gros, până când vinetele sunt fragede. (Timpul va varia în funcție de vinetele pe care le folosiți, dar contați pe cel puțin 15 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CondimentePastă De Condimente
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
6
Garnisiți cu pătrunjel tocat sau coriandru, dacă doriți, și serviți peste orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Gruener Veltliner, Riesling, Trandafir Spumant

Gruener Veltliner, Riesling și Sparkling ros Circulators sunt alegeri excelente pentru indieni. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Getrank Gruner Veltliner (1 litru). Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 15 dolari.
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Getrank Gruner Veltliner (1 Litru)
Prospețimea strălucitoare completează aromele clare și uscate de grapefruit, măr și piper alb în acest Gruner austriac remarcabil. Vinul perfect pentru zilele de plajă, zilele de picnic și în fiecare zi.
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista