Vinete Sotate Cu Chipsuri De Usturoi Și Aioli De Ardei Roșu
Vinetele sotate cu chipsuri de usturoi și ardei roșu Aioli este un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și vegetarian garnitură. O porție conține 608 calorii, 8g de proteine, și 54g de grăsime. Pentru $2.38 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, ulei de măsline, suc de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este bun. Încercați Kale Sotată fragedă cu chipsuri de usturoi, Fasole verde sotată cu chipsuri de usturoi, și Cartofi Umpluți Cu Chorizo Și Ardei Roșu Cu Usturoi Prăjit Aioli pentru rețete similare.