Vinete Rollatini este un fără gluten și primar felul principal. Această rețetă servește 6. O porție conține 890 calorii, 32g de proteine, și 69G de grăsime. Pentru $ 3.37 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați mozzarella, roșii, sare de mare și piper și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a utiliza până nuci de pin ai putea urma acest curs principal cu Tort de pere cu nuci de pin ca desert. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți tigaia pentru grătar și preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Așezați un suport peste o foaie mare de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
3
Tăiați cele 2 capete de pe vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
4
Tăiați vinetele pe lungime, în felii groase de 1/2 inci. Aranjați felii de vinete pe raft.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
5
Presărați sare de mare pentru a ajuta la eliminarea excesului de umiditate și a oricărei amărăciuni din vinete. Puneți deoparte aproximativ 10 până la 15 minute. Clătiți sarea din vinete și uscați-o cu un prosop. Pulverizați tigaia fierbinte la grătar cu spray de legume și apoi așezați felii de vinete pe grătar până se rumenesc ușor pe fiecare parte și se înmoaie, aproximativ 4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
Castane De Apă, Tăiate în Julienne
6
Scoateți feliile din tigaia pentru grătar și lăsați să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Roșie Gătită, Disponibilă Pe Culoarul Cu Alimente De Specialitate
7
Într-un castron mare, bateți ouăle până se amestecă ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
8
Se amestecă ricotta cu oul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prin Tort
(Keebler)
9
Adăugați mozzarella, 3 linguri de parmezan și nuci de pin prăjite și combinați ușor. Îndoiți busuiocul doar pentru a combina. Nu amestecați prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Roșii Hunt's®
Cartofi Cruzi Mărunțiți
1 Pachet (12 Uncii) De Brânză Brie
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
10
Așezați o lingură de amestec de brânză pe 1 capăt al vinetei și rulați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Sos De Afine, Pentru Servire
Drajeuri Perle Albe
11
Așezați rollatini de vinete într-un vas de copt uns (cu ulei de măsline) de 13 x 9 inci, cu cusătura în jos. Continuați cu vinetele rămase. Distribuiți uniform sosul de roșii deasupra rollatini de vinete. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
1 Pungă De Spanac Proaspăt
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
12
Se presară cu restul de 5 linguri de parmezan și se coace timp de 15 minute. Când este gătit, stropiți blatul cu ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Sos De Roșii Hunt's®
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
13
Într-o oală mare de caserolă, încălziți uleiul la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
14
Se adaugă ceapa și usturoiul și se sotează până se moale și translucid, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel
15
Se adaugă țelina și morcovii și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativ
16
Se sotează până când toate legumele sunt moi, aproximativ 5 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
17
Adăugați roșiile și frunzele de dafin și fierbeți neacoperite la foc mic timp de 1 oră sau până se îngroașă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
18
Îndepărtați frunzele de dafin și verificați dacă există condimente. Dacă sosul are încă un gust acid, adăugați unt nesărat, 1 lingură la un moment dat pentru a rotunji aromele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt Nesărat
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
19
Adăugați 1/2 sosul de roșii în vasul unui robot de bucătărie. Procesați până la neted. Continuați cu sosul de roșii rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
Pentru Periere și Prăjire
20
Dacă nu folosiți tot sosul, lăsați-l să se răcească complet și turnați 1 până la 2 porții de cană în pungi de plastic pentru congelator. Aceasta va îngheța până la 6 luni.