Vinete Rollatini

Vinete Rollatini
Rollatini de vinete este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 45 de porții cu 68 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de sare și piper, spanac, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Felia se termină cu vinetele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inch, aruncând capetele acoperite cu coajă. Ar trebui să obțineți aproximativ 16 felii în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
3
Așezați felii pe o foaie de copt cu margini și presărați ambele părți cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Lăsați să stea 15 minute, apoi clătiți sarea sub apă curentă rece și uscați feliile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
SareSare
5
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Ungeți ambele părți ale feliilor de vinete cu ulei de măsline și așezați-le în straturi simple pe 2 foi de copt. Prăjiți timp de 15 minute, până se înmoaie, întorcând feliile de vinete la jumătatea drumului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
7
Lăsați să se răcească pe foile de pe rafturile de sârmă până când se răcește suficient pentru a fi manipulate.
8
Într-un castron mare, combinați spanacul, ricotta, usturoiul, ouăle, 1/2 cană mozzarella și 1/2 cană parmezan. Se condimentează cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SpanacSpanac
UsturoiUsturoi
PiperPiper
OuăOuă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
9
Întindeți 1/2 cană de sos pe fundul vasului. Împărțiți amestecul de ricotta între feliile de vinete, folosind aproximativ 1/3 cană pentru fiecare, întinzându-l în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Brânză RicottaBrânză Ricotta
SosSos
10
Rulați feliile și așezați cusătura în jos în vasul de copt. Se acoperă cu sosul rămas și se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
SosSos
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
12
Îndepărtați folia și coaceți până se rumenesc și clocotesc, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
13
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții45
Scor De Sănătate6
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista