Vinete Rollatini
Rollatini de vinete este un fără gluten și primar hor d ' oeuvre. Această rețetă face 45 de porții cu 68 calorii, 4G de proteine, și 4G de grăsime fiecare. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Un amestec de sare și piper, spanac, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 45%. Acest scor este destul de bun. Încercați Vinete Rollatini, Vinete Rollatini, și Vinete Rollatini pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Felia se termină cu vinetele.
Tăiați vinetele pe lungime în felii groase de 1/4 inch, aruncând capetele acoperite cu coajă. Ar trebui să obțineți aproximativ 16 felii în total.
Așezați felii pe o foaie de copt cu margini și presărați ambele părți cu sare.
Lăsați să stea 15 minute, apoi clătiți sarea sub apă curentă rece și uscați feliile.
Preîncălziți cuptorul la 204°.
Ungeți ambele părți ale feliilor de vinete cu ulei de măsline și așezați-le în straturi simple pe 2 foi de copt. Prăjiți timp de 15 minute, până se înmoaie, întorcând feliile de vinete la jumătatea drumului.
Lăsați să se răcească pe foile de pe rafturile de sârmă până când se răcește suficient pentru a fi manipulate.
Într-un castron mare, combinați spanacul, ricotta, usturoiul, ouăle, 1/2 cană mozzarella și 1/2 cană parmezan. Se condimentează cu 1 linguriță. sare și 1/2 linguriță. pepper. Aburiți un vas de copt de 9 pe 13 inci cu spray de gătit.
Întindeți 1/2 cană de sos pe fundul vasului. Împărțiți amestecul de ricotta între feliile de vinete, folosind aproximativ 1/3 cană pentru fiecare, întinzându-l în centru.
Rulați feliile și așezați cusătura în jos în vasul de copt. Se acoperă cu sosul rămas și se presară cu mozzarella rămasă și parmezan.
Acoperiți vasul de copt cu folie și coaceți timp de 30 de minute.
Îndepărtați folia și coaceți până se rumenesc și clocotesc, cu aproximativ 15 minute mai mult.
Lăsați să se răcească timp de 10 minute înainte de servire.