Vinetele prăjite și ciupercile ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 2 porții cu 139 calorii, 9g de proteine, și 2G de grăsime fiecare. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână ciuperci, pastă de roșii, usturoi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Cu o lingură scor de 91%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Quinoa cu vinete prăjite, varză și ciuperci, Penne cu ciuperci Shiitake prăjite, vinete și Sambal, și Paste de dovlecei cu ciuperci, vinete și ardei prăjiți.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 450 grade F (230 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
2
Așezați vinetele, dovleceii, ceapa și ciupercile într-o caserolă de 2 litri. Într-un castron mic combinați pasta de roșii cu apa și amestecați usturoiul, busuiocul, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
1 Cană De șalote, Tocate
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
Vinegretă De Verjuic
3
Se toarnă peste legume și se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Hrean Preparat, Scurs
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 45 de minute sau până când vinetele sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
5
Adăugați apă după cum este necesar dacă legumele încep să se lipească; cu toate acestea, legumele ar trebui să fie destul de uscate, cu marginile ușor rumenite.