Vinete prăjite (sau orice altă legumă)
Vinetele prăjite (sau orice altă legumă) ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 4 porții cu 257 calorii, 8g de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru 65 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați făină, sare, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Vinete Umplute Cu Legume, Vinete Umplute Cu Legume (Luni Fără Carne), și Pâine Plată De Legume La Grătar Umplute Cu Dovlecei, Vinete Și.
Instrucțiuni
Tăiați vinetele în felii groase de inci; sare-le dacă este mare și timpul permite. Preîncălziți cuptorul la 93°.Așezați făina, firimiturile de pâine și ouăle bătute pe farfurii sau boluri puțin adânci unul lângă celălalt pe tejghea și pregătiți un teanc de pergament sau hârtie de ceară. Condimentează ouăle liberal cu sare și piper.
Clătiți și uscați vinetele. Dragați feliile, pe rând, în făină, apoi înmuiați-le în ou, apoi dragați în firimiturile de pâine. Stivați cotletele pane între straturi de hârtie de ceară și apoi transferați teancul pentru a se răci la frigider timp de cel puțin 10 minute și până la 3 ore.
Puneți uleiul și / sau untul într-o tigaie adâncă pe aragaz și dați focul la mediu-mare; când uleiul, este gataaproximativ 350un vârf de făină va sfârâi în el. Puneți câteva dintre feliile de vinete; gătiți în loturi după cum este necesar, având grijă să nu înghesuiți tigaia, adăugând ulei suplimentar în tigaie, după cum este necesar.
Întoarceți feliile de vinete imediat ce se rumenesc, apoi gătiți cealaltă parte. Timpul total de gătire trebuie să fie de 5 minute sau mai puțin. Pe măsură ce fiecare bucată este gata, transferați-o mai întâi pe prosoape de hârtie pentru a se scurge scurt, apoi pe un platou rezistent la cuptor și transferați platoul în cuptor.
Serviți imediat ce toate bucățile sunt fierte, garnisite cu pătrunjel, cu pene de lămâie pe lateral.Șnițel De Rădăcină De Țelină.
Istoria vegetarianismului în Europa Centrală a dus la integrarea acestui fel de mâncare, care este grozav: înlocuiți rădăcina de țelină (sau cartof, sfeclă sau rutabaga) pentru vinete, tăind-o în felii groase de inci și gătind aproximativ 10 minute în total. Continuați cu rețeta.Vinete Prăjite Cu Susan.
O variantă în stil asiatic, asta este, excelentă cu orice sos de scufundare pe bază de soia : folosiți 2 căni de pesmet și 1 cană de semințe de susan pentru dragarea finală. Înlocuiți o parte din ulei sau unt (2 până la 3 linguri) cu ulei de susan.Pătlagine Prăjite Cu Nucă De Cocos.
Un aperitiv total tropical, garnitură sau desert: înlocuiți vinetele cu 4 sau 5 pătlagine galbene până la galben-negre; curățați și tăiați drept sau diagonal în aproximativ-inch:-felii groase. Folosiți 1 cană de pesmet și 1 cană de nucă de cocos mărunțită pentru dragarea finală.Dovlecel Prăjit Cu Cereale.
Înlocuirea unei părți sau a tuturor firimiturilor de pâine cu boabe măcinate adaugă o aromă de nucă: înlocuiți vinetele cu aproximativ 2 kilograme de dovlecei decojite și feliate. Folosiți 3 căni de ovăz măcinat sau orz în loc de pesmet pentru dragarea finală.Inele De Ceapă Prăjite, Raționalizate.
O acoperire simplă de făină face un inel de ceapă puțin mai puțin crocant și foarte simplu; acestea fac și o garnitură fantastică: înlocuiți vinetele cu 2 cepe feliate subțire. Omiteți firimiturile de pâine și ouăle; dragați inelele de ceapă doar în făină și prăjiți până se rumenesc.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;