Vinete prăjite cu ierburi
Vinetele prăjite cu ierburi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 101 calorii, 1g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru 50 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, vinete, sare de mare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 39 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 40%. Acest scor este bun. Încercați Vinete prăjite și roșii, Vinete prăjite și salsa de roșii, și Vinete prăjite pentru bebeluși cu umplutură de brânză de capră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Tăiați fiecare vinete în felii de 1/4 inch, tăind până la capătul tulpinii, dar nu prin. Ventilați vinetele și așezați-le pe o foaie de copt tapetată cu hârtie pergament.
Ungeți 1 1/2 linguri de ulei uniform peste feliile de vinete.
Coaceți la 450 timp de 15 minute; scoateți din cuptor. Apăsați ușor vinetele pentru a tăia felii.
Ungeți vinetele cu 1 1/2 lingurițe de ulei; se presară uniform cu sare și piper.
Coaceți încă 10 minute sau până când carnea este fragedă și marginile sunt rumenite și ușor crocante.
Stropiți 1 1/2 lingurițe de ulei rămase uniform peste vinete; se presară cu ierburi.