Vinete, ardei prăjit și pui Pitas este un lactate gratuit rețetă cu 6 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 18g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 256 calorii. Pentru $1.71 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un cuplu de oameni a făcut această rețetă, și 26 ar spune că a lovit la fața locului. Mergeți la magazin și ridicați oțet balsamic, pesmet, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Vinete prăjite și Topping de ardei roșu, Vinete Prăjite Și Piper Savura, și Ajvar (ardei roșu prăjit și gust de vinete) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați vinetele feliate cu sare și lăsați să se scurgă într-un colizor timp de 20 de minute. Între timp, preîncălziți un grătar pentru căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Fulgi De Legume
2
Puneți pieptul de pui între două foi de folie de plastic la o grosime de 1/4-inch. Dragă cu făină, scuturați excesul, înmuiați în ou bătut, apoi apăsați în pesmet pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
Pesmet
Făină Pentru Toate Scopurile
Fâșie De Coajă De Lămâie
Folie
Ouă
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
3
Încălziți 2 linguri de ulei de măsline într-o tigaie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
4
Adăugați sânii de pui și gătiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Pui
5
Ștergeți vinetele uscate cu un prosop de hârtie și periați cu restul de 2 linguri de ulei de măsline. Grătar până se înmoaie și bine marcat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Fulgi De Legume
6
Bateți împreună usturoiul, oțetul balsamic și uleiul de măsline extravirgin. Feliați vinetele la grătar în fâșii și aruncați cu ardei prăjiți și sos balsamic; condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Oțet Balsamic
Sare și Piper
Vinete
Ardei
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
7
Pentru a asambla, încălziți pâinea pita pe grătar până când este fierbinte și marcată. Feliați puiul în fâșii și puneți-l în pitas cald împreună cu vinetele marinate.