Vinete Picante Parmezan

Vinete Picante Parmezan
Parmezanul picant de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 2.04 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți conserve de roșii, sos worcestershire, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor
2
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-un bol; periați pe ambele părți ale feliilor de vinete. Aranjați pe foaia de copt pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
4
Transferați la răcit pe un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De SârmăSuport De Sârmă
5
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 1 litru.
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CuptorCuptor
6
Aranjați jumătate din feliile de vinete în vasul de copt pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
7
Se presara cu 1 1/2 lingurite busuioc si 1 lingura parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ParmezanParmezan
BusuiocBusuioc
8
Întindeți brânza ricotta peste vinete.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VineteVinete
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
9
Se toarnă roșiile peste brânza ricotta și se presară cu restul de 1 1/2 lingurițe de busuioc. Se condimentează cu sos Worcestershire. Se acoperă cu vinetele feliate rămase și se întinde cu brânză mozzarella și 1 lingură parmezan. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos WorcestershireSos Worcestershire
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
Brânză RicottaBrânză Ricotta
VineteVinete
TomateTomate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
BusuiocBusuioc
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
Tava De CoptTava De Copt
10
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute și îndepărtați folia. Continuați să coaceți până când brânza este topită, încă aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate27
Revista