Vinete Picante Parmezan

Parmezanul picant de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 19g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 430 calorii. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $ 2.04 pe portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți conserve de roșii, sos worcestershire, parmezan și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 69%, care este solid. Încercați Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F (220 grade C). Ungeți o foaie de copt.
Combinați uleiul de măsline și usturoiul într-un bol; periați pe ambele părți ale feliilor de vinete. Aranjați pe foaia de copt pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați la răcit pe un suport de sârmă.
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C). Ungeți un vas de copt de 1 litru.
Aranjați jumătate din feliile de vinete în vasul de copt pregătit.
Se presara cu 1 1/2 lingurite busuioc si 1 lingura parmezan.
Întindeți brânza ricotta peste vinete.
Se toarnă roșiile peste brânza ricotta și se presară cu restul de 1 1/2 lingurițe de busuioc. Se condimentează cu sos Worcestershire. Se acoperă cu vinetele feliate rămase și se întinde cu brânză mozzarella și 1 lingură parmezan. Acoperiți vasul de copt cu folie de aluminiu.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 20 de minute și îndepărtați folia. Continuați să coaceți până când brânza este topită, încă aproximativ 5 minute.
Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
![Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva]()
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.