Vinete picante cu carne de porc

Vinete picante cu carne de porc
Vinetele picante cu carne de porc necesită aproximativ 35 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Acest curs principal are 374 calorii, 18g de proteine, și 29G de grăsime per portie. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 16% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Mergeți la magazin și ridicați ulei de canolan, carne de porc măcinată, bulion de pui și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până suc de lămâie ar putea urma acest curs principal cu Tort alimentar Lime Angel cu glazură de var și fistic ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 46%. Rețete similare includ Cina în seara asta: Paste cu carne de porc, vinete chinezești, Baby Bok Choy și sos picant Miso, Smash-chiftele Picante de porc cu sos picant de porc, și Vinete Picante.

Instrucțiuni

1
Amestecați bulionul, sucul de lămâie, sosul de soia și Sriracha într-o cană de măsurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor PiureAvocado Hass Ușor Piure
1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi1 Kilogram De Muschi De Piept De Curcan, Tăiat în 1 Inch. Cuburi
SrirachaSriracha
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
2
Tăiați vinetele în bastoane longitudinale de aproximativ 1/2 in. gros și 3 în. lung.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Gatiti carnea de porc intr-un 12-in. tigaie sau wok la foc mare, amestecând pentru a sparge aglomerările, până se rumenesc ușor, 4 până la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
4
Adăugați aproximativ 2 linguri. se amestecă amestecul și se amestecă până se evaporă lichidul, 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
5
Transferați într-un castron și ștergeți tigaia.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Întoarceți tigaia la foc mare și adăugați 2 linguri. ulei. Când este fierbinte, adăugați vinetele și gătiți, amestecând ocazional, până când începe să se rumenească, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Adăugați șobolani, rămânând 1 lingură. ulei și 1/4 cană apă și continuați să amestecați până când vinetele se rumenesc și se înmoaie și șalotele sunt caramelizate, încă 7 până la 9 minute; adăugați puțin mai multă apă dacă sucurile de tigaie încep să se întunece prea mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
Frișcă Suplimentară GroasăFrișcă Suplimentară Groasă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Se toarnă amestecul de bulion rămas și carnea de porc și se amestecă până când cea mai mare parte a lichidului este absorbită, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară Groasă, OpționalăFrișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
9
Transferați într-un vas de servire și aruncați cu cilantro.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kg Tortillas De Maíz1 Kg Tortillas De Maíz
DificultateMediu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista