Vinete Pentru Copii Cu Geamuri Balsamice

Vinete Pentru Copii Cu Geamuri Balsamice
Vinetele pentru copii cu glazură balsamică sunt un fără gluten, fără lactate și primal garnitură. Această rețetă servește 8. Pentru $1.84 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 166 calorii, 5g de proteine, și 3G de grăsime. Un amestec de vinete pentru copii, sare și piper, miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Ceapă Balsamică Glazurată Pentru Copii, Ceapă Pentru Copii Cu Glazură Balsamică, și Balsamic Glazurate Copil Înapoi Coaste pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți un grătar cu gaz acoperit la mare. Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică la foc mare. Se fierbe rapid până se reduce la aproximativ 1 / 2cupa, aproximativ 12 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
OțetOțet
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Tăiați vinetele pentru bebeluși pe jumătate pe lungime, lăsând tulpinile atașate. Folosiți un cuțit mic pentru a înscrie carnea într-un model încrucișat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
CuțitCuțit
3
Când sosul s-a redus, scoateți-l de pe foc și amestecați mierea și uleiul de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MiereMiere
SosSos
4
Ungeți partea de carne a fiecărei vinete pe jumătate liberal cu glazură și condimentați generos cu sare și piper. (Dacă folosiți vinete mai mari, periați și condimentați ambele părți ale feliilor.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
VineteVinete
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
5
Grătarul cu ulei bine și așezați vinetele, cu carnea în jos, pe grătar; opriți arzătorul direct dedesubt. Rotiți alte arzătoare la mediu. Închideți capacul. Gatiti vinetele timp de 10 pana la 12 minute, rotind o data. Când ați terminat, vinetele vor fi ușor carbonizate și ușor străpunse cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
CuțitCuțit
6
Ungeți cu mai multă glazură și condimentați generos cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
7
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateNormal
Gata În27 m.
Porții8
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista