Vinete Parmigiana
Parmigiana de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de lapte, piper, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana.
Instrucțiuni
Curățați și tăiați vinetele în felii groase de 1/2 inch.
Combinați laptele, oul și uleiul de măsline; se amestecă bine. Se amestecă treptat făina. Dredge felii de vinete în amestec de făină, acoperind bine.
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 1 inch într-o tigaie mare și grea. Prăjiți vinetele, în loturi, în ulei fierbinte la foc mediu până devin aurii.
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Scurgeți roșiile înăbușite, rezervând 1/2 cană de lichid. Tăiați roșiile.
Combinați Roșia tocată, 1/2 cană rezervată lichid de roșii, sos de roșii și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând bine. Aduceți amestecul la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Aranjați jumătate din feliile de vinete într - un vas de copt ușor uns de 13 - x 9-x 2 inci.
Puneți jumătate de brânză mozzarella peste vinete și puneți jumătate din amestecul de roșii peste brânză. Repetați procedura cu vinetele rămase, brânza mozzarella și amestecul de roșii. Se acoperă cu parmezan.
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.