Vinete Parmigiana

Vinete Parmigiana
Parmigiana de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $2.01 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 22g de proteine, 32g de grăsime, și un total de 496 calorii. Această rețetă servește 8. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Un amestec de lapte, piper, vinete și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma oul, puteți urma acest fel principal cu Tortul de roșii cu ciocolată al lui Rose Levy Beranbaum cu Ganache misterios ca desert. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Parmigiana de vinete fără Parmigiana!, Vinete Parmigiana, și Vinete Parmigiana.

Instrucțiuni

1
Curățați și tăiați vinetele în felii groase de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
2
Combinați laptele, oul și uleiul de măsline; se amestecă bine. Se amestecă treptat făina. Dredge felii de vinete în amestec de făină, acoperind bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
VineteVinete
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
3
Se toarnă ulei vegetal la o adâncime de 1 inch într-o tigaie mare și grea. Prăjiți vinetele, în loturi, în ulei fierbinte la foc mediu până devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Se scurge pe prosoape de hârtie și se lasă deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
5
Scurgeți roșiile înăbușite, rezervând 1/2 cană de lichid. Tăiați roșiile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii RoșiiRoșii Roșii
TomateTomate
6
Combinați Roșia tocată, 1/2 cană rezervată lichid de roșii, sos de roșii și următoarele 5 ingrediente într-o cratiță medie, amestecând bine. Aduceți amestecul la fierbere; acoperiți, reduceți focul și fierbeți 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De RoșiiSos De Roșii
TomateTomate
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Aranjați jumătate din feliile de vinete într - un vas de copt ușor uns de 13 - x 9-x 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
8
Puneți jumătate de brânză mozzarella peste vinete și puneți jumătate din amestecul de roșii peste brânză. Repetați procedura cu vinetele rămase, brânza mozzarella și amestecul de roșii. Se acoperă cu parmezan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
ParmezanParmezan
VineteVinete
BrânzăBrânză
TomateTomate
9
Coaceți, neacoperit, la 350 timp de 30 de minute sau până când se încălzește bine.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate20
Revista