Vinete Parmezan
Reteta Vinete parmezan este gata în aproximativ 55 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și primar opțiune pentru iubitorii de mâncare mediteraneană. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 21g de grăsime, și un total de 288 calorii. Această rețetă servește 2 și costă 1,66 USD pe porție. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de brânză mozzarella, ulei de măsline, roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este destul de bun. Încercați Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați uleiul și usturoiul; periați ambele părți ale feliilor de vinete.
Așezați pe o foaie de copt unsă.
Se coace la 425 la 15 minute; se întoarce.
Coaceți 5 minute mai mult sau până se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.
Așezați jumătate din vinete într-un 1-qt uns. vas de copt.
Se presară cu jumătate din busuioc și parmezan. Aranjați feliile de roșii deasupra; se presară cu busuioc rămas și parmezan.
Strat cu jumătate din brânza mozzarella și vinetele rămase; se acoperă cu mozzarella rămasă. Se acoperă și se coace la 350 la 20 de minute. Descoperi; coaceți cu 5-7 minute mai mult sau până când brânza este topită.