Parmezanul de vinete ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Pentru $6.58 pe portie, această rețetă acoperă 67% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 6 porții cu 1571 calorii, 86G de proteine, și 76g de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână parmezan, frunze de busuioc, brânză romano și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Funcționează bine ca fel principal. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este excelent. Rețete similare sunt Cartofi prăjiți cu vinete coapte crocante cu sos de scufundare Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan cu vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
1
Într-o cratiță mare adâncă, topiți untul cu ulei de măsline la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (45 G Fiecare)
2
Se adaugă ceapa și usturoiul și se condimentează cu sare și piper. Reduceți căldura la minim și gătiți până când este moale și translucid, amestecând ocazional.Între timp, tulpinați și sferturiți ardeiul roșu, îndepărtând semințele și miezul. Char sub broiler sau peste flacără de gaz până când pielea este barbotată și înnegrită, apoi închideți-o într-o pungă, Rubbermaid sau folie până când este suficient de rece pentru a fi manipulată. Îndepărtați pielea și aruncați-o. Tăiați ardeiul și adăugați, împreună cu orice lichid din recipient, la ceapă și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Plicuri Goya Sazon Cu Coriandru și Annatto
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
3
Adăugați roșiile, dar nu amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
4
Adăugați ierburi și condimente prin fulgi de ardei roșu, până când suprafața roșiilor este acoperită cu ierburi. Se amestecă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura și fierbeți, amestecând ocazional, păstrând o protecție împotriva stropilor deasupra. După aproximativ o oră, îndepărtați frunza de dafin și rezervați. Folosiți un blender de imersie pentru a curăța sosul în tigaie sau răciți la temperatura camerei și faceți piure în blender sau robot de bucătărie și apoi reveniți la foc. Verificați condimentul, întoarceți frunza de dafin, adăugați miere și continuați să fierbeți încă o oră sau până când sosul se reduce la aproximativ 8 căni. (Se poate face cu o zi înainte. Dați la frigider până când este gata pentru asamblare a doua zi.).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Sezonul Goya
Grăsime De Porc înapoi
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Imersiune Blender
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Scoateți blaturile din vinete, curățați-le și feliați-le în 1/2 runde groase. Sare generos și se lasă să se scurgă într-o strecurătoare timp de 30 de minute.Între timp, preîncălziți cuptorul la 30
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
6
Întindeți pesmetul * pe o foaie mare de copt și coaceți timp de 5 minute, opriți cuptorul și lăsați firimiturile de pâine să stea la cuptor timp de 30 de minute sau până când se usucă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
7
Scoateți din cuptor și creșteți temperatura la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
8
(Se poate face în avans. Odată răcit și uscat, puneți firimiturile într-un ziploc, adăugați ierburile, agitați pentru a combina, închideți și lăsați la temperatura camerei până când este necesar. O mulțime de rețete necesită amestecarea brânzei rase cu pesmetul, care sună darned gustos, dar cu siguranță ar necesita refrigerare dacă este făcută în avans.).* Am avut niște pâine de usturoi Cheddar de casă veche de la mașina mea de pâine. Mi-am folosit răzătoarea procesatorilor de alimente pentru a face firimituri voluminoase pe care le-am prăjit conform rețetei. Apoi mi-am folosit lama procesoarelor alimentare pentru a le măcina mult mai fin.Configurați o stație de dragare: puneți făina într-un castron puțin adânc, condimentați cu sare și piper și amestecați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Crumble De Carne Vegetariană Congelată
2 Lingurițe Plus 1/2 Cană De Zahăr, împărțite
Bomboane Salvatoare
Așchii De Lemn înmuiate (mequite, Hickory Sau Arin), Opțional
Zahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Mașină De Pâine
Răzătoare
Vinegretă De Verjuic
9
Bateți ouăle într-un al doilea bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Vinegretă De Verjuic
10
Puneți firimiturile uscate într-un al treilea bol și amestecați ierburile uscate. Acoperiți două foi de gătit cu folie și pulverizați ușor cu ulei de măsline.Folosind un prosop de bucătărie, ștergeți sarea din fiecare felie de vinete înainte de a o pune într-un al patrulea bol. Pentru a minimiza gunk, folosiți o mână pentru a muta fiecare felie de vinete în făină, acoperind ambele părți și în jurul marginilor înainte de a scutura orice exces. Folosiți aceeași mână pentru a arunca vinetele făinoase în ou. Acum, folosind cealaltă mână, obțineți felia complet acoperită cu ou, scuturați excesul și aruncați felia în pesmet. Scoateți pesmetul peste partea superioară a feliei înainte de a o întoarce și a repeta. Scuturați firimiturile în exces și așezați felia pâine pe foaia de gătit unsă. Repetați până când toate vinetele sunt coapte. Aruncați făina rămasă, ouăle și firimiturile.Pulverizați blaturile de felii de vinete cu ulei de măsline și coaceți 20 de minute la 375 până se rumenesc. (Se poate face în avans în aceeași zi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Ierburi Uscate
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Bomboane Salvatoare
Zahăr Roșu Grosier
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
Vinegretă De Verjuic
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
11
Lăsați feliile coapte să se răcească puțin și apoi transferați-le în ziplocuri căptușite cu prosop de hârtie și dați-le la frigider până cu o oră înainte de cină.).Ridicați temperatura cuptorului la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
12
Ungeți o caserolă de 10 x 15 x 2. Acoperiți fundul vasului cu un strat subțire de sos roșu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos Roșu
Batoane De Ciocolată Cu Lapte Fără Nuci (fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)
13
Adăugați un strat de vinete, urmat de 1/2 din brânzeturile mărunțite și un alt strat de sos roșu. Repetați, terminând cu sos roșu, și deasupra cu mozzarella proaspătă și frunze de busuioc. (Rețeta Flays necesită stratificarea frunzelor proaspete de busuioc în asamblare, pe care le-am uitat total, așa că am pus doar câteva deasupra.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate De Coajă, Date Pe Răzătoare
Mozzarella Proaspătă
Sos Roșu
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
14
Coaceți, neacoperit, 30 de minute sau până când se fierbe și începe să se rumenească. (Acordați mai mult timp dacă asamblați ingrediente și sos pre-gătite la frigider.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
15
Lăsați să se odihnească 5-10 minute.
16
Se servește cu sosul rămas alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Roșii Roma, Fără Miez, Tăiate în Jumătate și Cubulețe
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Ai putea încerca Spalletti Chianti Reserve Poggio Reale. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 23 de dolari pe sticlă.