Parmezanul de vinete ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 69G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 1511 calorii. Pentru $ 5.52 pe portie, această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Foodnetwork are 18 fani. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână 2 ceapă, cimbru, pesmet și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Cartofi prăjiți crocanți de vinete coapte cu sos Marinara (cartofi prăjiți cu parmezan de vinete akan!), Vinete Parmezan, și Vinete Parmezan.
Instrucțiuni
1
Aranjați feliile de vinete pe mai multe foi de copt și presărați generos peste tot cu sare kosher. Puneți deoparte pentru a lăsa sucurile amare să plângă din vinete, aproximativ 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Aproximativ 6 Uncii Fiecare
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
2
Transferați vinetele într-o strecurătoare în chiuvetă și clătiți bine sub apă curgătoare rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Transferați vinetele pe o suprafață de lucru și ștergeți foarte uscat cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Într-un castron mare, amestecați împreună cele 1 1/2 lingurițe de sare, pesmet, oregano, cimbru și condimentați cu piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
5
Așezați făina într-o farfurie sau castron cu buze medii. Într-un alt castron mediu, amestecați oul și laptele împreună. Dragați o felie de vinete în făină, apoi înmuiați-o în ou și, în cele din urmă, dragați-o în amestecul de pesmet. Scuturați orice exces de pâine și transferați vinetele pe o foaie de copt. Repetați cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Crackers Asortați Sau Chipsuri De Pita
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Biscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Într-o tigaie mare dreaptă, turnați uleiul la o adâncime de 1/2 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Încălziți uleiul la foc mediu până când înregistrează 400 de grade F pe un termometru de prăjit adânc. (Uleiul trebuie încălzit la 400 de grade F. astfel încât vinetele pane, atunci când sunt adăugate, vor scădea temperatura uleiului la temperatura adecvată de prăjire de 375 de grade F.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
8
Lucrând în loturi mici, prăjiți feliile de vinete, întorcându-se o dată, până se rumenesc, aproximativ 3 minute pe lot. Folosind clești, transferați pe o foaie de copt căptușită cu prosop de hârtie și condimentați cu sare după gust. Repetați cu vinetele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Supă De Pui Pudră Goya®
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
9
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. periați ușor un vas de copt de 15 x 10 x 2 inci cu ulei de măsline. Acoperiți fundul vasului de copt cu 1/3 din sosul marinara și aranjați jumătate din vinete peste sos. Acoperiți vinetele cu încă 1/3 din sos. Împrăștiați jumătate din parmezan și jumătate din mozzarella peste vinetele sosate. Repetați cu vinetele rămase, sosul, parmezanul și mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Buștean (4 Uncii) Brânză De Capră
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
Fripturi De Carne Din New York
Orzo Sau Paste în Formă De Orez
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
Zahăr Galben și Stropi Asortați
10
Coaceți până la cald și abia începe să se rumenească, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
11
Serviți imediat.
12
Încălziți uleiul într-o cratiță medie la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
13
Se sotează ceapa și usturoiul, amestecând, până se rumenesc ușor, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Adăugați roșiile și crengutele de plante și dați la fiert. Coborâți focul și fierbeți, acoperit, timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
15
Îndepărtați și aruncați crengile de plante medicinale. Se amestecă sarea și se condimentează cu piper după gust. A se utiliza imediat, a se păstra acoperit la frigider până la 3 zile sau a se congela până la 2 luni.
Italianul funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castellani Chianti Annata cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 14 dolari pe sticlă.