Vinete mai sănătoase parmezan II

Vinete mai sănătoase parmezan II
Mai sănătos Vinete parmezan II ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 2.56 pe portie, veți obține un fel principal care servește 8. O porție conține 414 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă de la Toțiretetele au 223 de fani. Dacă aveți la îndemână ou, albușuri de ou, parmezan și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma albușurile de ou, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Banane ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. Cu o lingură scor de 85%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Mai Sănătos Vinete Coapte Parmezan, Parmezan De Pui Mai Sănătos, și Mai sănătos pui Parmezan tigaie și o șansă de a câștiga $50,000 Makeover bucătărie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună oul, albușurile de ou și apa într-un castron puțin adânc. Înmuiați feliile de vinete în ou, apoi firimiturile de pâine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PesmetPesmet
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
VineteVinete
ApăApă
Borcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De PintBorcane Sterilizate De Conserve De Jumătate De Pint
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați într-un singur strat pe o foaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
4
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când furculița este fragedă, 7 până la 10 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Întindeți sosul de spaghete pentru a acoperi fundul unui vas de copt de 9x13 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De PasteSos De Paste
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
6
Puneți un strat de felii de vinete în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VineteVinete
SosSos
7
Se presară cu mozzarella și parmezan. Repetați cu ingredientele rămase, terminând cu brânzeturile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
ParmezanParmezan
8
Presărați busuioc deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BusuiocBusuioc
9
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, aproximativ 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegerile mele de top pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
Barone Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico Gran Selezione
# 28 vin în Top 50 al lui VinePair din 2018intensă culoare roșu rubiniu cu nas fin de mure și note de coacăze negre, indicii balsamice și picante. Vinul prezintă o structură acidă excelentă, taninuri bine echilibrate, elegante. Impactul în gură este catifelat și persistent.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate19
Revista