Vinete la grătar cu Feta, mentă și ardei iute

Vinetele la grătar cu Feta, mentă și ardei iute sunt un fără gluten, primar, prietenos cu fodmap și vegetarian rețetă cu 20 de porții. Pentru 99 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest hor d ' oeuvre are 208 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare American. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți ulei de măsline, ardei iute, feta și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Miel La Grătar Cu Vinete, Mentă Și Feta, Salată de vinete și dovlecei la grătar cu Feta, năut și mentă, și Vinete La Grătar Cu Feta, Mentă Și Ardei Iute pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar, o plită de gătit sau un pui de carne la foc mare.
Ungeți ambele părți ale feliilor de vinete cu uleiul și gătiți-le aproximativ 2 minute pe fiecare parte până devin aurii și fragede.
Zdrobiți feta într-un castron și amestecați ardeiul iute, menta și sucul de lămâie și măcinați puțin piper negru. Nu aveți nevoie de sare, deoarece feta este suficient de sărată. Îngrămădiți treimea finală a fiecărei felii de vinete calde cu o linguriță îngrămădită din amestecul feta și rulați fiecare felie în timp ce mergeți pentru a forma un pachet moale, umplut.
Așezați cusătura în jos pe o farfurie și presărați cu puțin mai multă mentă.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;