Vinete La Gratar Piper Aperitiv Dip

Gratar vinete piper aperitiv Dip este un fără gluten, primar și întreg 30 hor d ' oeuvre. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 32 calorii. Pentru 49 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți oțet balsamic, sare și piper măcinat, ceapă verde și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. 3 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare sunt Frigarui de miel și smochine la grătar cu glazură de mentă-piper și vinete la grătar, Sandvișuri Cu Ardei De Vinete La Grătar, și Salată de vinete și ardei la grătar.
Instrucțiuni
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și ungeți ușor grătarul.
Grătați vinetele, ardeiul gras roșu, ardeiul poblano și ardeiul jalapeno până la licitație, 20 până la 30 de minute.
Scoateți semințele din ardeiul gras roșu și ardeiul poblano. Tăiați vinetele și ardeii.
Amestec de vinete-ardei Pulse, ceapă verde, usturoi, suc de lămâie, oțet balsamic, ulei de măsline, sare și piper într-un robot de bucătărie până se toacă fin și se întinde.