Vinete Fumurii-Răspândirea Ancho
Smoky vinete-Ancho răspândirea ar putea fi doar condiment pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 15 și costă 20 de cenți pe porție. O porție conține 57 calorii, 1g de proteine, și 4G de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de boia de ardei, vinete, chimen măcinat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Răspândirea Vinetelor Fumurii, Răspândirea Vinetelor Dulci Și Fumurii, și Răspândirea Brânzei Fumurii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aprinde un grătar. Frecați vinetele cu ulei de măsline și grătați la foc mare, întorcându-se ocazional, până când pielea este carbonizată și vinetele sunt foarte fragede, 20 de minute.
Lăsați vinetele să se răcească ușor, apoi scoateți carnea într-o strecurătoare și lăsați să stea 10 minute să se scurgă.
Între timp, înmuiați chilii în apă clocotită până când sunt pliabili, aproximativ 15 minute.
Scurgeți-le și aruncați tulpinile și semințele, apoi transferați chilele într-un blender.
Adăugați vinetele, ardeiul, chimenul, zahărul și 1/4 cană de ulei și piureul. Condimentează cu sare și piper.