Vinete Curry Verde
Reteta vinete Curry verde se poate face în aproximativ 30 de minute. O porție conține 369 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. 640 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de zahăr brun, ardei iute Thailandezi, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Curry verde cu pui și vinete, Carne de porc verde-Curry și vinete, și Curry picant de vinete și fasole verde.
Instrucțiuni
Puneți o lingură de ulei vegetal într-un wok sau o tigaie adâncă la foc mare.
Adăugați vinetele și amestecați până când pielea devine ușor maro și vezicule, iar interiorul vinetelor începe să se înmoaie și să obțină o ușoară Căutare, aproximativ 3 până la 4 minute.
Vinetele vor absorbi uleiul, dacă unele dintre bucățile de vinete nu primesc, mai adăugați puțin ulei.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte într-un bol.
Încălziți pasta de curry, adăugați jumătate din laptele de cocos:
Puneți o altă lingură de ulei vegetal la foc wok la foc mediu.
Adăugați pasta de curry - aveți grijă, deoarece va face ca uleiul să scuipe-și saut la foc mediu până când este parfumat, aproximativ 20 până la 30 de secunde.
Adăugați jumătate din laptele de cocos și amestecați, fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați lămâia, frunzele de tei makrut, sosul de pește, zahărul brun și laptele de cocos rămas și aduceți la fierbere.
Adăugați lăstarii de bambus, vinetele fierte și ardeiul gras. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana se inmoaie putin.
Se amestecă busuiocul și ardeii iute și se ia de pe foc.
Serviți peste orez cu pene de var pe lateral.
Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant
Curry verde funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană]()
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană