Vinete Curry Verde

Vinete Curry Verde
Reteta vinete Curry verde se poate face în aproximativ 30 de minute. O porție conține 369 calorii, 7g de proteine, și 29G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 2,55 USD pe porție. Este o preț rezonabil rețetă pentru fanii mâncării indiene. 640 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Funcționează bine ca hor d ' oeuvre. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Vă este adus prin simple rețete. Un amestec de zahăr brun, ardei iute Thailandezi, frunze de busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 0%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare includ Curry verde cu pui și vinete, Carne de porc verde-Curry și vinete, și Curry picant de vinete și fasole verde.

Instrucțiuni

1
Puneți o lingură de ulei vegetal într-un wok sau o tigaie adâncă la foc mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Adăugați vinetele și amestecați până când pielea devine ușor maro și vezicule, iar interiorul vinetelor începe să se înmoaie și să obțină o ușoară Căutare, aproximativ 3 până la 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
3
Vinetele vor absorbi uleiul, dacă unele dintre bucățile de vinete nu primesc, mai adăugați puțin ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
4
Se ia de pe foc și se lasă deoparte într-un bol.
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
5
Încălziți pasta de curry, adăugați jumătate din laptele de cocos: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Pastă De CurryPastă De Curry
6
Puneți o altă lingură de ulei vegetal la foc wok la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
7
Adăugați pasta de curry - aveți grijă, deoarece va face ca uleiul să scuipe-și saut la foc mediu până când este parfumat, aproximativ 20 până la 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De CurryPastă De Curry
1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată1 1/2 Kilograme De Brânză Tallegio, Tocată
8
Adăugați jumătate din laptele de cocos și amestecați, fierbeți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
9
Adăugați lămâia, frunzele de tei makrut, sosul de pește, zahărul brun și laptele de cocos rămas și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou6 Pere Medii Bartlett Sau D'Anjou
Frunze De TeiFrunze De Tei
Sos De PeșteSos De Pește
Elixirul GElixirul G
10
Adăugați lăstarii de bambus, vinetele fierte și ardeiul gras. Gatiti timp de 4 pana la 5 minute pana se inmoaie putin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici1/3 Papaya (hawaian), Tăiat Cubulețe Mici
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
Orzo Sau Paste în Formă De OrezOrzo Sau Paste în Formă De Orez
11
Se amestecă busuiocul și ardeii iute și se ia de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Usturoi Tocat1 Cană De Usturoi Tocat
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
12
Serviți peste orez cu pene de var pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De VarPană De Var
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper

Vin recomandat: Riesling, Gruener Veltliner, Trandafir Spumant

Curry verde funcționează foarte bine cu Riesling, Gruener Veltliner și Sparkling rossimbrox. Cel mai bun vin pentru mâncarea indiană va depinde de felul de mâncare, desigur, dar aceste murături pot fi servite refrigerate și au o anumită dulceață pentru a completa condimentele și aromele complexe ale unei mari varietăți de feluri de mâncare tradiționale. Un vin pe care l-ați putea încerca este Regele Frosch Riesling Auslese All natural German. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
Regele Frosch Riesling Auslese Toate Naturale Germană
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate25
Revista