Vinete cu capere și ardei roșii
Vinetele cu capere și ardei roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 8. Pentru 53 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 are 41 calorii, 1g de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână ceapă, capere, piper și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 55%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Vinete La Grătar, Mozzarella, Ardei Galbeni Și Capere, Ardei roșii prăjiți: două tehnici de prăjire și cum le marinați, și Vinete cu capere și măsline.
Instrucțiuni
Pierceți vinetele de mai multe ori cu o furculiță; așezați pe o foaie de copt căptușită cu folie. Se fierbe 30 de minute sau până se înnegrește, întorcându-se frecvent. Se răcește ușor vinetele; se curăță și se toacă.
Tăiați ardeiul gras pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de ardei, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Se fierbe 15 minute sau până se înnegrește.
Așezați într-o pungă de plastic cu fermoar; sigiliu.
Lăsați să stea 15 minute. Se curăță și se toacă.
Combinați vinetele, ardeiul gras, ceapa și ingredientele rămase într-un castron mediu; aruncați bine.